.

.

Бела #2 накит/кутија за подароци 2-1/2 х 1-1/2 Од Модерни Тела За Продавници

Бела 2 накит/кутија за подароци 2-1/2 х 1-1/2 Од Модерни Тела За Продавници

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Квалитетно производство Практичен предмет за чување дома за завиткување Божиќни подароци и други специјални подароци. Повеќекратна употреба картонски кутии за накит за прикажување и пакување накит. Одлично за занаетчии кои продаваат накит на саеми за занаети. Бела #2 накит/кутија за подароци 2-1/2 х 1-1/2 (31 $/100 парчиња). Квалитетно производство. Практичен предмет за чување дома за завиткување Божиќни подароци и други специјални подароци. Повеќекратна употреба картонски кутии за накит за прикажување и пакување накит. Одлично за занаетчии кои продаваат накит на саеми за занаети. Бела #2 накит/кутија за подароци 2-1/2 х 1-1/2 (31 $/100 парчиња).

Параметри на производот

Слична стока