.

.

Ангоил Плетен Отпад Корпа За Отпадоци Тркалезна Корпа За Ѓубре Рустикална Ткаена Корпа За Отпадоци Decorан Контејнер За Ѓубре Украсни Списанија Корпа За Уредување Ц?

Ангоил Плетен Отпад Корпа За Отпадоци Тркалезна Корпа За Ѓубре Рустикална Ткаена Корпа За Отпадоци Decorан Контејнер За Ѓубре

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

ДЕКОРАТИВНА КОРПА за СКЛАДИРАЊЕ : Ткаена Корпа За Отпадоци Тркалезна Корпа За Отпадоци Плетена Корпа За Отпадоци За Отпадоци Кошница за Складирање Играчки Ткаена Корпа за Складирање За Домашен Дом ПЛЕТЕНА КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ : Цврст и издржлив материјал, без штети, може да ви служи долго време. Корпата за складирање е лесна и компактна, лесна за употреба, многу шик и свежа. КОРПА за ОТПАДОЦИ од БАЊА : Корпа За Отпадоци Од Бамбус, Тркалезна Корпа За Отпадоци Од Garан Корпа За Ѓубре Плетена Корпа За Перење Украсни Садови За Складирање Спална Соба За Бања Организатор кошница. ТКАЕНА КОРПА за ОТПАДОЦИ : изгледот на производот е едноставен, совршен натпревар со вашиот стил на домаќинство. Па технологија на производство, многу мазна, и не боли рацете кога се користи. КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ ОД GARАН : употреба на Повеќе сцени, многу практични и креативни, шик и елегантен, прекрасен декор за домаќинство.

Параметри на производот

Слична стока