.

.

Анва Стоматолошки Композитен Шприц Организатор, Мултифункционален Држач За Забен Шприц, Организатор На Апликатори За Лепило За Смола, Акрилна Кутија За Медицинск?

Анва Стоматолошки Композитен Шприц Организатор, Мултифункционален Држач За Забен Шприц, Организатор На Апликатори За Лепило За

DEN 1094.40

Пристапност
Залиха

®ШИРОКО СЕ користи композитен Организатор На Шприц специјално дизајниран за организирање композитни шприцеви и чување други шприцеви како гравирање, композит што тече, јама, заптивки за пукнатини и други клинички материјали итн Идеален инструмент за стоматолошка ординација. ●Голем капацитет ● композитен организатор со 12 Дупки за смоли, 4 складишта за лепило и други материјали, транспарентен диспензер за микро апликатори со преграда за микро апликатор за лесен пристап, практичен организатор помага да се спречи нередот и да се заштеди простор за практично работење. €ОДЛИЧЕН ДИЗАЈН}Паметен И флексибилен дизајн, издржлива и лесна едноставна структура, помагаат да се држат настрана од неред, идеален инструмент за стоматолошка лабораторија и канцеларија. ●МАТЕРИЈАЛ} Композитна решетка изработена од висококвалитетен јасен акрилик, компактен, мала тежина, силен и издржлив, неговиот неавтоклавибилен, но може да биде ладно стерилизиран.

Параметри на производот

Слична стока