.

.

Тојвијан 2 парчиња Пневматски Чекан Чекан За Надувување Играчка Чекан За Забава На Плажа Голем Бопер Надувување На Надувување Детски Играчки За Развој Играчки Дет?

Тојвијан 2 парчиња Пневматски Чекан Чекан За Надувување Играчка Чекан За Забава На Плажа Голем Бопер Надувување На Надувување Детски

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Пвц НАДУВУВАЊЕ ИГРАЧКИ ДЕЦА овој чекан можете да им го испратите НА вашите деца како роденденски подарок, многу ќе им се допадне да го играат. НАДУВУВАЊЕ ЧЕКАНИ ПАРТИЈА ДЕКОР Произведен со , има одлична и висока издржливост и практичност за употреба. ЗАБАВЕН ЧЕКАН Погоден За играње улоги, групна работа и работа во парови. Вашите деца би можеле да развијат имагинативна игра со неа. ГОЛЕМА ЧЕКАН ИГРАЧКА И БЕЗБЕДНО : чеканот на надувување е изработен од пвц материјал, мазната површина нема да предизвика никаква штета на луѓето и безбедна за децата. Не-токсични и,, и може да се игра постојано за време. ДЕТСКИ ИГРАЧКИ Изработени од високо квалитетен пвц материјал, овој чекан на надувување е исто така може да биде за некое време. НАДУВУВАЊЕ ИГРАЧКИ ДЕЦА овој чекан можете да им го испратите НА вашите деца како роденденски подарок, многу ќе им се допадне да го играат. НАДУВУВАЊЕ ЧЕКАНИ ПАРТИЈА ДЕКОР Произведен со , има одлична и висока издржливост и практичност за употреба. ЗАБАВЕН ЧЕКАН Погоден За играње улоги, групна работа и работа во парови. Вашите деца би можеле да развијат имагинативна игра со неа. ГОЛЕМА ЧЕКАН ИГРАЧКА И БЕЗБЕДНО : чеканот на надувување е изработен од пвц материјал, мазната површина нема да предизвика никаква штета на луѓето и безбедна за децата. Не-токсични и,, и може да се игра постојано за време. ДЕТСКИ ИГРАЧКИ Изработени од високо квалитетен пвц материјал, овој чекан на надувување е исто така може да биде за некое време. Пакет Листа 2 х Надувување Чекан Играчки Карактеристики-Материјал : пвц ниско до чекан - оваа новина чекан е игра или само забава точка да имаат за куќата голем чекан играчка.

Параметри на производот

Слична стока