.

.

Слушалки за безжични Слушалки Qonioi, Bluetooth Во Слушалки За Мала Тежина На Увото, Вграден Микрофон Извонреден Врвен Звук, LED Дисплеј Бинаурален &засилувач; Слушалки За М?

Слушалки за безжични Слушалки Qonioi, Bluetooth Во Слушалки За Мала Тежина На Увото, Вграден Микрофон Извонреден Врвен Звук, LED Дисплеј

DEN 929.60

Пристапност
Залиха

ЛЕД ДИСПЛЕЈ ЗА напојување За Куќиште За Полнење : за десната или левата слушалка, додека слушалката се полни, лед-шипките на слушалката ќе трепкаат, откако слушалката е целосно наполнета, лед-шипките на слушалката немаат светло трепкањеЛево и десно уво моќ дисплеј. Декодирање На долби аудио поддршка, микрофоните на слушалките ја намалуваат бучавата во позадина,остваруваат телефонски повици од стабилен сигнал и мала потрошувачка на енергија.Секоја спортска слушалка има копчиња за контрола на функцијата и отфрлање телефон, прилагодување на јачината на звукот, музика ,гласовен асистент. Стерео звук,без раце повик за време на спортот во секое време и насекаде. Ултра лесен и компатибилен за мало уво : површината и Аголот на слушалките во увото се полирани и рафинирани постојано за да се постигне рамнотежа помеѓу убавината и удобноста и да се направи удобен за носење. 1 ЧЕКОР Автоматско Спарување. Подигање На Слушалки од полнење случај, тие ќе се вклучат и ќе се спарат едни со други автоматски.Потоа активен мобилен телефон bluetooth за поврзување. Бинаурален и Монаурален режим : Прва употреба, отстранете ги двете слушалки, поврзете Bluetooth, користете, отстранете ја автоматската врска. Монаурален режим : извадете ја левата слушалка за да поврзете Bluetooth, употребата автоматски се поврзува. ЛЕД ДИСПЛЕЈ ЗА напојување За Куќиште За Полнење : за десната или левата слушалка, додека слушалката се полни, лед-шипките на слушалката ќе трепкаат, откако слушалката е целосно наполнета, лед-шипките на слушалката немаат светло трепкање.Лево и десно уво моќ дисплеј. Декодирање На долби аудио поддршка, микрофоните на слушалките ја намалуваат бучавата во позадина,остваруваат телефонски повици од стабилен сигнал и мала потрошувачка на енергија.Секоја спортска слушалка има копчиња за контрола на функцијата и отфрлање телефон, прилагодување на јачината на звукот, музика ,гласовен асистент. Стерео звук,без раце повик за време на спортот во секое време и насекаде. Ултра лесен и компатибилен за мало уво : површината и Аголот на слушалките во увото се полирани и рафинирани постојано за да се постигне рамнотежа помеѓу убавината и удобноста и да се направи удобен за носење. 1 ЧЕКОР Автоматско Спарување. Подигање На Слушалки од полнење случај, тие ќе се вклучат и ќе се спарат едни со други автоматски.Потоа активен мобилен телефон bluetooth за поврзување. Бинаурален и Монаурален режим : Прва употреба, отстранете ги двете слушалки, поврзете Bluetooth, користете, отстранете ја автоматската врска. Монаурален режим : извадете ја левата слушалка за да поврзете Bluetooth, употребата автоматски се поврзува.

Параметри на производот

Product Name:
Wireless Earbuds
Product color:
Black
Material:
ABS
Net weight:
0.070lbs(0.032kg)
Gross weight:
0.14lbs(0.063kg)
Packing size:
5.9x3.0x1.4inches (15x7.6x3.5cm)
Features:
Power LED Display for Charging Case:
For the right or the left earbuds, while the earbud is chariging, the led bars of the earbud will flash, once the earbud are fully charged, the led bars of the earbud have no light flashing.Left and right ear power display
decoding Dolby Audio support,The microphones of earbuds reduce background noise,make phone calls from stable signal and low power consumption.Each sport earbud has buttons to control the function of and reject phone, volume adjustment, music ,voice assisatant. Stereo sound,handsfree calling during sports anytime and anywhere.:
Binaural & Monaural mode:
First use, remove both headphones, connect Bluetooth, use, remove the automatic connection. Monaural mode
Notes:
Earbuds Battery capacity and type :
35mAh
Charging case Battery capacity and type :
400mAh
Connection :
TYPE-C
Product Material :
ABS
Bluetooth version:
V5.1
Transmission distance:
about 15m
Music Playback time:
7hrs
Charging time (headphone):
2hrs
Charging time (charging bin):
1.5hrs
Frequency range:
50Hz - 24kHz
Input Voltage:
D-C 5V USB-C
Package Include:
1x Wireless Earbuds:
1x USB charging line:
1x Charging Case:
1x Specification:
Слична стока