.

.

Комплет за Промена на маслото-Вклучува Тава За Масло Од 8 Литри , Инка За Масло Со Долг Врат Со Отстранлив Филтер и 5 Пакувања Крпи За Продавници-Тава За Одвод На Мото?

Комплет за Промена на маслото-Вклучува Тава За Масло Од 8 Литри , Инка За Масло Со Долг Врат Со Отстранлив Филтер и 5 Пакувања Крпи За Продавници-Тава

DEN 719.84

Пристапност
Залиха

ШТО Е ВКЛУЧЕНО-Издржлива Пластична Тава За Масло Од 8 Литри, Инка За Масло Од 2 Парчиња И 5 Пакувања Природни Памучни Крпи ИЗГРАДЕНА ДА ТРАЕ-Тавата за Одвод на Масло На Фокстрот Ливинг има Растворувач и Слој Отпорен на Хемикалии. Designономскиот дизајн помага да се спречат излевањата и го олеснува транспортот. ШИРОКАТА ИНКА ЗА УСТА ГО ОЛЕСНУВА ИСТУРАЊЕТО. Вклучува Филтер За Мрежен Екран. 5 Пакување Памучни Продавници Крпи Брзо Се Апсорбираат. ПОДГОТВЕНИ ЗА ВАШИТЕ МОТОРНИ ТЕЧНОСТИ-Масло, Анти-Замрзнување, Бензин, Бришач и ДЕФ Течност, Сопирачка, Течност за Серво Волан И Многу Повеќе. ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО-Ако Не сте Целосно Задоволни со Нашиот Комплет За Промена На Маслото, Ќе Ви Дадеме Целосна Наплата. Овој комплет За Промена На Маслото Од Фокстрот има се што ви треба за сите ваши промени во маслото дома. € 8 Квартна Тава За Масло Со Рачки Со Двојно Држење И Лесно Дејство Истурете Излив € 2 Парче Широка Инка За Уста Со Филтер За Мрежен Екран 5 Пакување Од 100% Памучни Крпи - Машинско Перење И Сушење.

Параметри на производот

Слична стока