.

.

Брзо мерење Дигитална мерач на енергија, електрична енергија, домашна главна линија за дистрибуција на кутија за дистрибуција на електрична енергија за дистрибуц?

Брзо мерење Дигитална мерач на енергија, електрична енергија, домашна главна линија за дистрибуција на кутија за дистрибуција на

DEN 724.80

Пристапност
Залиха

A0u- 大 Спецификација : Карактеристики : Мултифункционален мерач на дигитална дисплеј може да го измери напонот и струјата, активната моќност, очигледна моќност и фактор на моќност во исто време. Во исто време, во исто време. ОДГОВОРНИОТ МАТЕРИЈА ЗА РЕДАРДАНТ НА ​​ПОГОЛЕМИТЕ, БЕЗБЕДНО. Компактна големина и цврста структура, лесна инсталација. Не е потребен надворешен трансформатор за наизменична струја за мерење на струјата во рамките на 99. Симно минувајте ја жицата на мерењето преку малата тркалезна дупка од десната страна на мерачот за да се заврши мерењето. Спецификација : Напон на мерење : Мерење на напон : AC80-300 V, AC200-450 V (по избор) Мерење на струјата : AC100 A (Дополнителен трансформатор е потребен доколку е поголемо од 100 A) Напојување на електрична енергија : Не е потребно снабдување со електрична енергија.5in Инсталација : Список на пакети за инсталирање на шини од 35мм ДИН : 1* Мултифункционална метарска мерач : Нов стил и стариот стил се испорачуваат по случаен избор.

Параметри на производот

Features:
Multi-functional digital-display meter can measure the AC voltage and current, active power, apparent power and power factor at the same time.:
Adopting high strength fire retardant material, safe and reliable.:
High measurement accuracy, stable performance.:
Compact size and sturdy structure, easy installation.:
No external AC transformer is required for measuring current within 99.9A.:
Simply pass the wire of the measuring through the small round hole on the right side of the meter to complete the measurement.:
Specification:
Measurement voltage:
AC80-300V, AC200-450V (Optional)
Measuring current:
AC100A (additional transformer is required if it is greater than 100A)
Power supply:
no power supply is required
Measurement accuracy:
0.5%
Overall :
54 * 80 * 64mm / 2.1 * 3.1 * 2.5in
Installation:
35mm din rail installation
Package List:
1* Multi-Functional Meter
Note:
New-style and old-style are shipped randomly:
Слична стока