.

.

Котери Сини Цветни Хартиени Чинии-Чинии За Забави За Невестински И Бебешки Туш, Забава Во Градината , Роденденска Забава-Цветни Хартиени Чинии | 7,25 Фенси Хартиени Ч?

Котери Сини Цветни Хартиени Чинии-Чинии За Забави За Невестински И Бебешки Туш, Забава Во Градината , Роденденска Забава-Цветни Хартиени

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

ЗА СИТЕ ПРИЛИКИ-Организирање забава и барање убави, гроздобер сини и бели чинии за да ги воодушевите вашите гости? Не гледај понатаму! Нашите Сини Цветни Хартиени Плочи ќе го донесат духот на француското село на вашата следна забава и се одлични за секоја пригода,без разлика дали барате украси за цветни забави, чинии за невестински туш, чинии за хартија за туширање за бебиња, пролетни хартиени чинии и многу повеќе ДОВЕРЛИВ БРЕНД-Вклучен во водечките публикации како Што Се Јужно Живеење, Рафинерија 29, Бизнис Инсајдер и многу повеќе, Котери е одобрен за нивните производи за дизајн, комплети за забави за сите прилики и бескомпромисен квалитет. Клиентите ширум САД избираат Котерија за планирање на забави со низок стрес, за да можете најмногу да уживате со пријателите и семејството. На крајот на краиштата, луѓето се тие што ја прават забавата!. ИЗДРЖЛИВ И ЕКСТРА ЦВРСТ-Додека цвеќињата на класичната шема на тоалети може да изгледаат деликатни, чиниите се ништо друго освен. Овие хартиени чинии за забави се силни, издржливи и дебели, така што сигурно ќе се држат во текот на вечерата и десертот.

Параметри на производот

Слична стока