.

.

Fafeicy претходно поставен шрафцигер за торзија, метрички економски торзиски клуч за рачни алатки, со плоштад на плоштад на погон на 1/4inch, 0,01/0.02/0,05/0,1 вредност на диплом?

Fafeicy претходно поставен шрафцигер за торзија, метрички економски торзиски клуч за рачни алатки, со плоштад на плоштад на погон на 1/4inch,

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

После обликувањето на едно парче без закопчиња, претходно поставениот шрафцигер за торзија има мазна површина што носи едноставна инсталација Претседател на шрафцигер за торзија е опремен со скала на торзија, што е јасно и не е нејасно и лесен за употреба. Облик на клучот : единечен клуч за глава; Тип на глава на клучот : фиксна глава на рачката; Погон на квадратна големина на главата (инч) : 1/4; Вредност на дипломирање : 0.M); Точност : ± 5%. Усвојување на метод на прикажување на врежана скала со челична рачка, прозорецот на мерачот на торзијата ја прикажува потребната вредност за мерење на торзијата, торзијата може да се прилагоди. Претседател на шрафцигер за торзија е изработен од ABS + алуминиумски материјал, третман на површински полирани хромирани облоги и е дизајниран за континуирана употреба без ресетирање. Како да се користи : 1. Отворете го пакетот и извадете го производот 2.

Параметри на производот

Item Type:
Preset Torsion Screwdriver
Material:
ABS+Aluminum
Wrench Shape:
Single Head Wrench
Wrench Head Type:
Fixed Ratchet Head
System:
Metric
Drive Square Head Size (inch):
1/4
Scale Display Method:
Steel Handle Embossed Scale
Surface Treatment:
Polished Chrome Plating
Graduation Value:
0.01/0.02/0.05/0.1 (N.m)
Accuracy:
±5%
Package List:
1 x Torsion Screwdriver:
4 x Screwdriver:
1 x Storage Box:
Слична стока