.

.

Уреди за нараквици против грчеви, приклучокот за спиење Снор за стоп -лента Интелигентно решение за 'рчење Добар држач за помош за спиење за олеснување на дишењето

Уреди за нараквици против грчеви, приклучокот за спиење Снор за стоп -лента Интелигентно решение за 'рчење Добар држач за помош за спиење

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

【Електронска енергија】 : Заптивката на часовникот има биосензор кој открива 'рчење и го иритира вашиот зглоб со нежна и бавна електрична енергија за да ја прилагоди положбата за спиење за да спречи' рчење 【Гледајте во форма】 : Електронски производ за грчеви усвои дизајн на форма на рачен зглоб, можете да го ставите на зглобот како часовник, што нема да влијае на вашето дишење и спиење. Да не влијаат на нормалниот сон ако некои копчиња притиснат додека спијат. 【Безбедна употреба】 : Интелигентната нараквица за 'рче нема несакани ефекти, со стабилен пулс кој не се меша во нормален сон, автоматски открива' рче и автоматски се исклучува 8 часа по активирањето. Интелигентна 'рбетка зглобот, интелигентна нараквица за грчеви за грчеви, електронски рачен рачен зглоб,' рчење рачен зглоб, часовник за спиење за спиење. 【Подобрете го спиењето】 : Зачувувањето на рачката на рачката може во голема мерка да го подигне квалитетот на спиењето и да го направи измазнувањето на дишењето, што е совршен подарок за грчењето на луѓето. Дава подобар сон на вас и на вашата перница. 【Широко користете】 : Зачувување на рачката на рачката е мал по големина и светлина во тежина, лесно за да носите кога ќе излезете, што е погодно за употреба на дома, патување и деловно патување. Погледнете ги упатствата и описот внимателно. Вклучување на производи во повеќе категории, како што се убавина, здравје, спорт, дом, подобрување на домот, електроника, итн. Добредојдовте на ingининг, едношалтерско искуство за купување за вас. Секогаш има различни производи што ви одговараат, донесувајќи утеха и спокојство во вашиот живот. Спецификација : Тип на ставка : Електронски материјал за рака на рачката : ABS Батерија : 1 x AAA батерија (не е вклучена) Како да се користи : Употреба на проводен филм 1. Гел ќе спроведе електрична енергија во машината и ќе биде обложена на црн спроводлив филм. По неколку минути, спроводливото лепило е целосно залепено на машината, ве молиме започнете да го користите.

Параметри на производот

Item Type:
Electronic Snore Wristband
Material:
ABS
Battery:
1 x AAA Battery (Not Included)
How To Use:
The Use of Conductive Film:
1. The gel will conduct electricity into the machine and be coated on a black conductive film.:
2. After a few minutes, the conductive adhesive is fully glued to the machine, please start using it.:
The Use of the Wristband:
1. Fix the machine at a distance of 2.5cm between the back of the hand and the wrist (about half of the length), turn the wrist to fix the installation. :
Test Before Correct Use:
1. Machine test:
turn on the switch and adjust to the minimum 1 scale. Please confirm that the LED light turns yellow.
2. Please confirm the normal operation of the LED lamp. When the weak pulse of about 5 seconds is the correct strength, please slowly and continuously press the pressure test button three times.:
3. Different people have different feelings about strength, so choose the appropriate strength according to their own situation. In addition, some users' nerves are more sensitive at night, so we suggest reducing 1-2 strength as your normal. (Note:
Do not use the machine when the indoor background noise is greater than 45dB, no pulse if the noise is greater than 45dB)
Package List:
1 x Snore Wristband:
1 x Bag of Gel (2pcs):
1 x Screwdriver:
1 x Bandage :
1 x English Instruction :
2 x Accessories:
Слична стока