.

.

Хилман Група 1652 Шестоаголна Капа Завртка одделение 5 УСС 7/16-14 Х 2 1/2 5-Пакет

Хилман Група 1652 Шестоаголна Капа Завртка одделение 5 УСС 7/16-14 Х 2 1/2 5-Пакет

DEN 79.84

Пристапност
Залиха

Заедничка Карактеристика На Шестоаголната Завртка Е Површината За Миење Директно Под Главата Што Создава Подобар Печат Алтернатива За Нивно Користење Без Навртки Е Да Ги Инсталирате Директно Во Компатибилна Внатрешно Навојна Дупка. Од Името На Брендот : Групата Хилман. Опис на производот шестоаголни завртки за капачиња може да се користат кога барате апликации на отворено или посилна завртка. Името шестоаголна капа завртка и шестоаголна завртка најчесто се менуваат. Шестоаголна завртка за капаче е всушност произведена со построги толеранции и може да се користи насекаде каде што се користи шестоаголна завртка. Од Производителот шестоаголни завртки за капачиња може да се користат кога барате апликации на отворено или посилна завртка. Името шестоаголна капа завртка и шестоаголна завртка најчесто се менуваат. Шестоаголна завртка за капаче е всушност произведена со построги толеранции и може да се користи насекаде каде што се користи шестоаголна завртка.

Параметри на производот

Слична стока