.

.

Тојвиски Контејнери За Играчки Канти За Складирање Облека Склопувачки Гајба За Складирање Гајба Организатор Кошница За Чување Ткаенина Коцка За Складирање Конте?

Тојвиски Контејнери За Играчки Канти За Складирање Облека Склопувачки Гајба За Складирање Гајба Организатор Кошница За Чување

DEN 481.60

Пристапност
Залиха

Платно Крпа За Складирање Коцки : Изработени од платно материјал, целокупната е издржлива, стабилна и отпорна на абење. Преклоплива Корпа За Складирање : Имајте организирана област за играње без неред за вас деца. Вашите малечки ќе сакаат да ги ставаат своите играчки, книги и облека во оваа украсна корпа за складирање. Организатор На Корпа За перење : Оваа и стилска голема корпа за складирање е задолжителна за вашиот прекрасен дом! платно кошница. Корпа За Складирање коцки : Совршен организатор за простории за играње, овозможувајќи складирање на играчки, книги, блокови, плишани животни, играчки со повеќе парчиња, комплети за возови или игри на табла. Корпа За организатор на плакарот : Одлична корпа за расадници, со доволно простор за складирање пелени, марамчиња за бебиња, крем за осип на пелена, облека за бебиња, партали за подригнување, играчки за заби и лосион. Перење Попречува. Список на пакети 1 х Карактеристики На Корпата За Складирање-Боја : кутија За Перење Кафе. - Материјал : платно плакарот. - Големина : околу 40х27х4см канти за складирање ткаенини. - Обезбедува повеќе решенија за складирање на играчки и Други коцки За Корпа за Складирање Ткаенини. - Одлична корпа за расадници, со доволно простор за складирање пелени, марамчиња за бебиња, крем за осип на пелена, облека за бебиња, партали за подригнување, играчки за заби и корпа за складирање играчки за лосион. Канта За Складирање ткаенина - Совршен организатор за простории за играње, овозможувајќи складирање на играчки, книги, блокови, плишани животни, играчки со повеќе парчиња, комплети за возови или кошница за игри на табла.

Параметри на производот

Слична стока