.

.

Лента со лента за водоотпорна лента за запечатување алуминиумска фолија лента, за RV поправка, прозорец, силиконски, стакло и EDPM закрпи за истекување на покривот, за?

Лента со лента за водоотпорна лента за запечатување алуминиумска фолија лента, за RV поправка, прозорец, силиконски, стакло и EDPM закрпи за

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

【Стручна лента за поправка】 : Професионалната лента за запечатување е погодна за вашите RV покриви за поправка, врати, прозорци и, спречувајте ги од истекување, создава доказ за вода HVAC systems, EPDM Roof Patching, etc. 【Long-lasting Performance】 : Our Butyl Tape is made of pure butyl rubber, thicker and heavier ,Waterproof and high temperature resistant, UV resistant without cracking and deformation, and provides a better sealing result and Долготрајно време на услугата. 【Лесен за употреба】 : Само излупете го филмот за објавување и нанесете ја лентата за заптивната смеса на бутил на кое било место што е потребно. Не треба да направите дополнителна водоотпорна обвивка. Супер лепливи и флексибилни карактеристики ви овозможуваат да го инсталирате на повеќето површини, совршено на рамни, криви или аголни површини. 【Широка применливост】 : Нашата бутил лента е прилагодена на повеќето видови на површини и временски услови. како што се метал, плочки, ќерамиди, алуминиум, гипс табла, дрво, фиберглас, тула, бетон и др. Тоа е вашата најдобра хиоза за дома, авто, авто, на отворено и сл. на ленти, посветени на правење одлични ленти. Имаме целосна доверба во квалитетот на бутилските ленти, што ќе биде вашиот најдобар избор. 【Стручна лента за поправка】 : Професионалната лента за запечатување е погодна за вашите RV покриви за поправка, врати, прозорци и, спречувајте ги од истекување, создава доказ за вода. HVAC systems, EPDM Roof Patching, etc. 【Long-lasting Performance】 : Our Butyl Tape is made of pure butyl rubber, thicker and heavier ,Waterproof and high temperature resistant, UV resistant without cracking and deformation, and provides a better sealing result and Долготрајно време на услугата.

Параметри на производот

Слична стока