.

.

90 ° десен агол клип за клип алатка за обработка на дрво рамка за заварување држач за заварување за заварување, обработка на дрво. Гледајте го сетот за отворање

90 ° десен агол клип за клип алатка за обработка на дрво рамка за заварување држач за заварување за заварување, обработка на дрво.

DEN 1579.20

Пристапност
Залиха

Делот на телото на овој прицврстувач користеше легури за алуминиум, издржливи и силни Може да се користи како уред за стегање за 90 ° аголни споеви. Совршено за усогласување, закопчување, обработка на дрво, заварување, завртка, правење плакари, рамки за кутии и слики. Совршено за обработка на дрво, кадрирање на фотографии, заварување, аквариум и многу повеќе. Забелешка : Избегнувајте очила за стегање кои не се доволно дебели, или очилата може да се испукаат. Предложено да се премачкува со ткивата на лицето кога ја стегаат стаклото од пукнатини или гребнатини. Спецификации : Материјал на телото : Алуминиумска легура Материјал за рачка : Гума Единечна рачка : Прилагодлива рачка ротација на вилицата Максимално отворање : 70мм/2,76 инчи ширина на вилицата : 90мм/3,54 инчен вилица длабочина : 35мм/1,38 инчи Тежина на артикалот : 28. Делот на телото на овој прицврстувач користеше легури за алуминиум, издржливи и силни. Може да се користи како уред за стегање за 90 ° аголни споеви. Совршено за усогласување, закопчување, обработка на дрво, заварување, завртка, правење плакари, рамки за кутии и слики. Совршено за обработка на дрво, кадрирање на фотографии, заварување, аквариум и многу повеќе.

Параметри на производот

Слична стока