.

.

Футрола За Футрола За iPhone 11 Pro Max/Xs Max Торбичка За Футрола За Појас Премиум Футрола Од Вистинска Кожа, Со Кожна Обвивка За Ремени За Телефонски Заштитен Капак за iPhone 8 ?

Футрола За Футрола За iPhone 11 Pro Max/Xs Max Торбичка За Футрола За Појас Премиум Футрола Од Вистинска Кожа, Со Кожна Обвивка За Ремени За

DEN 606.40

Пристапност
Залиха

Телефон Футрола Покритие Футрола Случај Овој 100% Рачно Изработен ,Врвен Квалитет и Издржлив држач за футрола за ремен Од вистинска кожа со јамка за појас за i Phone 11 Pro Max / Xs Max.3" W, Компатибилен со i Phone 11 Pro Max / Xs Max/i Phone 8 плус, i Phone 7 плус, i Phone 11 Samsung Galaxy Note10/s10/s20/s5 Sony Z4/Z3/S9/S8 / J5 и други телефони со иста големина со тенки. Уред За Фиксирање На Јамката на ременот-Носејќи го, можете да ја користите јамката на ременот за стегање на ременот. Никогаш повеќе не го губи. Корисно за некој кој сака да го задржи телефонот на близок пристап во секое време со. Џеб-пространа преграда за мобилни телефони, мазна внатрешна структура го прави побрзо и полесно извлекувањето на паметниот телефон. Магнетниот капак за превртување го обезбедува целосно за да спречи паѓање на телефонот. Телефон Футрола Покритие Футрола Случај. Овој 100% Рачно Изработен ,Врвен Квалитет и Издржлив држач за футрола за ремен Од вистинска кожа со јамка за појас за i Phone 11 Pro Max / Xs Max.3" W, Компатибилен со i Phone 11 Pro Max / Xs Max/i Phone 8 плус, i Phone 7 плус, i Phone 11 Samsung Galaxy Note10/s10/s20/s5 Sony Z4/Z3/S9/S8 / J5 и други телефони со иста големина со тенки. Уред За Фиксирање На Јамката на ременот-Носејќи го, можете да ја користите јамката на ременот за стегање на ременот.

Параметри на производот

Слична стока