.

.

Професионален судија Фудбалска кошарка свирче, тренер свирче со ланјард, метал свирче за опстанок на свирче, спортски свирче одлично за спортско кампување на отво?

Професионален судија Фудбалска кошарка свирче, тренер свирче со ланјард, метал свирче за опстанок на свирче, спортски свирче одлично

DEN 211.20

Пристапност
Залиха

Висок квалитет : Материјал за заштита на животната средина ABS и полимерниот материјал, нетоксичен, без вкус, здрав и еколошки Јасен звук : Дизајн на свиреж без нуклеарно, одлична пенетрација на звук, лесно може да свирка и да произведува гласен и чист звук. Одвојлив дизајн : издржлива метална тока, одвојлив дизајн, удобен и издржлив. Лесен и преносен : лесен и преносен, лесен за носење и употреба. Усвојувајте фино изработка и нежен дизајн. Широка примена : Погодно за опстанок на отворено, класа за спасување, физичко образование и кошарка или фудбалски игри. Спецификација : Состојба : 100% нов материјал : АБС Опционална боја : Црна и злато, црна и сребрена големина : приближно.0in Тежина : Прибл. 43 G Список на пакети : 1 * Свирче 1 * јаже 1 * штит за џвакање 1 * клип за прсти 1 * кутија за складирање.

Параметри на производот

Condition:
100% New
Material:
ABS
Optional Color:
Black&Gold, Black&Silver
Size:
approx. 6 * 2 * 2.6cm / 2.4 * 0.8 * 1.0in
Weight:
approx. 43g
List of packages:
1 * whistle 1 * Rope 1 * Gum Shield 1 * finger clip 1 * storage box :
Слична стока