.

.

HH66ZKY Анатомски модел на човечки бели дробови - Патолошка туберкулоза Пневмонија Торакална хирургија Респираторниот модел - За лекар, канцеларија, училница, обука н?

HH66ZKY Анатомски модел на човечки бели дробови - Патолошка туберкулоза Пневмонија Торакална хирургија Респираторниот модел - За лекар,

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

► Рачно насликано : Моделот користи еколошки медицински PVC материјали, совпаѓањето на бојата е совпаѓање на компјутерската боја, а напредното сликарство со рака го прави моделот пореален ► Анатомски модел на белите дробови : моделот 2/3 животна големина на оваа компонента илустрира некои од заболувањата на системот на белите дробови (апсцес на белите дробови, пневмонија и туберкулоза) предизвикана од микробни инфекции. ► Исчистете го Rexture : Површината на моделот е црна што ги покажува видливите ефекти на пушењето, а сите симптоми се репродуцираат во модел што реално ја покажува неговата форма. ► Образовни алатки : Одлично за алатка за предавање на училиште, приказ на учење и колекционерски производи, исто така, ќе биде одличен додаток на вашите лабораториски материјали. ► Применливо за : Применливо за училиштата, болницата, наставата по физичко здравје, може да се користи како учење на физичко здравје знаење за визуелните помагала, со цел да се продлабочи разбирањето на структурата на човечкиот белодроб. Лезија на белите дробови на белите дробови : ★ Овој модел е патолошки модел на белите дробови, 2/3 големина на живот. ★ Опишува некои од заболувањата на системот на белите дробови (апсцес на белите дробови, пневмонија и туберкулоза) предизвикана од микробни инфекции. ★ туморите исто така покажуваат одлични детали. е особено јасно, калапот е прецизен калап за обликување на инјектирање, анатомскиот е многу стандарден.

Параметри на производот

Material:
environmentally friendly PVC material, computer color matching, advanced hand-painting
Packing size:
13*13*20cm
Proportion:
2:3
Product Contains:
1 x Lung Model :
Kindly note:
Please allow little color difference due to different display or light environment.:
Because it is a manual measurement, the product size has a small range error of 0.5-1cm, please refer to the actual product, please understand.:
We have always been committed to providing the best quality products and services. Please feel free to E-MAIL us if there are any problems and questions, we will try our best to MEET YOUR SATISFACTIONS WITHIN 24 HOURS.:
Слична стока