.

.

Упкох 40 компјутери за зачинување за зачинување за проширување на полицата за проширување на плакарот за делење на кујната за поделување на фиоките за проширување ?

Упкох 40 компјутери за зачинување за зачинување за проширување на полицата за проширување на плакарот за делење на кујната за поделување на фиоките

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Поделбата на вратата од фрижидер- ✅ Овие делител на врата од ладилникот ќе ви помогнат да ја организирате вашата храна и да ги одржувате фиоките уредни и организирани во секое време, со висење во разни кутии за складирање, лесни за клипување и прицврстување Делител на заштеда на кујнски простор- Нашите партиции за странични врати на фрижидерот се доволно силни, не лесно деформирани или скршени и можат да ви служат за некое време. Поделување на вратата на фрижидерот- нашите партиции за странични врати на фрижидерот ќе го задржат вашиот фрижидер и фиоки уредни и организирани во секое време!. Frirgerator Snap- на полица- уникатен дизајн на телескопско продолжување, лесен и удобен за инсталирање и движење, тогаш можете да ја зголемите употребата на ограничен простор како, полица за фрижидер, козметичка фиока. Rack Rack Classification- ✅ Страничниот оддел е класифицирано складиран, лесен за наоѓање и лесен за разбирање на прв поглед. Поделбата на вратата од фрижидер- ✅ Овие делител на врата од ладилникот ќе ви помогнат да ја организирате вашата храна и да ги одржувате фиоките уредни и организирани во секое време, со висење во разни кутии за складирање, лесни за клипување и прицврстување. Делител на заштеда на кујнски простор- Нашите партиции за странични врати на фрижидерот се доволно силни, не лесно деформирани или скршени и можат да ви служат за некое време. Поделување на вратата на фрижидерот- нашите партиции за странични врати на фрижидерот ќе го задржат вашиот фрижидер и фиоки уредни и организирани во секое време!. Frirgerator Snap- на полица- уникатен дизајн на телескопско продолжување, лесен и удобен за инсталирање и движење, тогаш можете да ја зголемите употребата на ограничен простор како, полица за фрижидер, козметичка фиока. Rack Rack Classification- ✅ Страничниот оддел е класифицирано складиран, лесен за наоѓање и лесен за разбирање на прв поглед. Пакетот вклучува 40 X ФАРКИРГЕРСКИ ПАРТИЦИИ карактеристики -Обола : Транспарентно снабдување со замрзнувач -Материјал : ПП Сепаратор на замрзнувач на домаќинството -Големина : 8.

Параметри на производот

Слична стока