.

.

ДЕПИЛА Кутија Капацитет Високи Кошули Чевли Гардероба Со Маици Здолништа Патики Преклопени Канти Мулти-мрежа Мулти-мрежи Кревет За Чевли Јасна Торба Пренослив Пр?

ДЕПИЛА Кутија Капацитет Високи Кошули Чевли Гардероба Со Маици Здолништа Патики Преклопени Канти Мулти-мрежа Мулти-мрежи Кревет За Чевли Јасна

DEN 1408.00

Пристапност
Залиха

Неткаен материјал ОРГАНИЗАТОР НА ДОЛНА ОБЛЕКА ?? ПОД КАНТИ ЗА ОБЛЕКА ЗА КРЕВЕТ - - - - Транспарентен и видлив дизајн ви овозможува лесно да го идентификувате и заштедите време за да најдете чевли, за да имате подобро искуство во користењето. АЛАТКА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ?? ОРГАНИЗАТОР НА ЧЕВЛИ ПОД КРЕВЕТ - - - - дизајн на Преклопување, мала тежина, лесен за чување кога не се користи. КОНТЕЈНЕРИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ПОД КРЕВЕТОТ дизајн На Патент, - доказ и, чувајте ги чевлите чисти и уредни, што ќе ги одржува чевлите во ред. КОНТЕЈНЕР за СКЛАДИРАЊЕ ЧЕВЛИ Изработен од материјали од неткаен материјал, овој сад за складирање чевли е многу и има долго време на услуга. Неткаен материјал. ОРГАНИЗАТОР НА ДОЛНА ОБЛЕКА ?? ПОД КАНТИ ЗА ОБЛЕКА ЗА КРЕВЕТ - - - - Транспарентен и видлив дизајн ви овозможува лесно да го идентификувате и заштедите време за да најдете чевли, за да имате подобро искуство во користењето. АЛАТКА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ?? ОРГАНИЗАТОР НА ЧЕВЛИ ПОД КРЕВЕТ - - - - дизајн на Преклопување, мала тежина, лесен за чување кога не се користи. КОНТЕЈНЕРИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ПОД КРЕВЕТОТ дизајн На Патент, - доказ и, чувајте ги чевлите чисти и уредни, што ќе ги одржува чевлите во ред. КОНТЕЈНЕР за СКЛАДИРАЊЕ ЧЕВЛИ Изработен од материјали од неткаен материјал, овој сад за складирање чевли е многу и има долго време на услуга. Список на депилапакети 2 х Контејнери За Складирање Карактеристики-Боја : Црна Кутија За Складирање Чевли Што Се Преклопуваат-Повеќе простори за складирање чевли, погодни за разни чевли, како што се влечки, спортски чевли, високи потпетици итн.организатор на облека за кревети.- Овој производ е направен од премиум материјал,кој може да се користи за долго време организатор на разделувачи на долна облека.

Параметри на производот

Слична стока