.

.

ИНСАЈЗ 2187-127 Прилагодлив Предвремен Гејџ, 4.72 -5.00

ИНСАЈЗ 2187-127 Прилагодлив Предвремен Гејџ, 4.72 -5.00

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Се користи како go/no-go gage со поставување на горните и долните граници Плошноста на наковалната : 59 €in. Паралелизам помеѓу врвовите и наковалната : опсег 0-1, 26 инчи.50" : 157евизин, опсег 3. Се користи како go/no-go gage со поставување на горните и долните граници. Плошноста на наковалната : 59 €in. Паралелизам помеѓу врвовите и наковалната : опсег 0-1, 26 инчи.50" : 157евизин, опсег 3. Прилагодлив предвремен гејџ, 4.

Параметри на производот

Слична стока