.

.

Клешти за алати-175 парчиња Котер Игла Легура На Цинк Поцинкувано Заклучување Автомобилски Делови За Одржување

Клешти за алати-175 парчиња Котер Игла Легура На Цинк Поцинкувано Заклучување Автомобилски Делови За Одржување

DEN 174.40

Пристапност
Залиха

Дизајнот на фиба може брзо, безбедно и ефикасно да ги заклучи завртките за да спречи релативна ротација и е издржлив Употребата на висококвалитетен, издржлив материјал од легура на цинк обезбедува долго време на употреба во која било работилница. Издржливост и отпорност на корозија, а дизајнот на неговата вилушка може да обезбеди брзо и безбедно држење на завртките за да се подобри стабилноста. Вклучувајќи различни спецификации иглички, можат да задоволат различни потреби, едноставни за употреба. Се користи за одржување и фиксација на автомобили, машини, гаражи, работилници, електрична опрема, автомобили, камиони, косилки за трева и мали мотори. Дизајнот на фиба може брзо, безбедно и ефикасно да ги заклучи завртките за да спречи релативна ротација и е издржлив. Употребата на висококвалитетен, издржлив материјал од легура на цинк обезбедува долго време на употреба во која било работилница. Издржливост и отпорност на корозија, а дизајнот на неговата вилушка може да обезбеди брзо и безбедно држење на завртките за да се подобри стабилноста. Вклучувајќи различни спецификации иглички, можат да задоволат различни потреби, едноставни за употреба. Се користи за одржување и фиксација на автомобили, машини, гаражи, работилници, електрична опрема, автомобили, камиони, косилки за трева и мали мотори. Спецификација : Тип На Ставка : Котер Пинматеријал : легури На Цинк : Се Користи за одржување и фиксација на автомобили, машини, гаражи, работилници, електрична опрема, автомобили, камиони, косилки за трева и мали мотори Спецификации На производот : Галванизиран сплит пин 1,3 х 10мм(35 парчиња)Галванизиран сплит пин 1,3 х 19мм(35 Парчиња)Галванизиран Сплит Пин 1,5 х 22мм(35 парчиња)галванизиран сплит пин 2,2 х 22мм(35 парчиња)галванизиран сплит пин 2,2 х 30мм(35 Парчиња) Список На Пакети : 175 х котер пиниф ако имате какви било прашања или незадоволство Од Нашите Производи и услуги, слободно контактирајте не пред да оставите други повратни информации и ќе ви Се Вратиме Во Рок Од 24 Часа.

Параметри на производот

Item Type:
Cotter Pin
Material:
Zinc alloy
Uses:
Used in the maintenance and fixation of automobiles, machinery, garages, workshops, electrical equipment, automobiles, trucks, lawn mowers, and small engines
Product Specifications:
Galvanized split pin 1.3 x 10mm(35pcs):
Galvanized split pin 1.3 x 19mm(35pcs):
Galvanized split pin 1.5 x 22mm(35pcs):
Galvanized split pin 2.2 x 22mm(35pcs):
Galvanized split pin 2.2 x 30mm(35pcs) :
Package List:
175 x Cotter Pin
If you have any questions or dissatisfaction with our products and services, please feel free to contact us before leaving any other feedback and we will get back to you within 24 hours. If you find that the order is less than the product, you need to contact us first, and we will reissue it to you as soon as possible to provide you with the best quality products and services! Thank you very much for your support and cooperation! ! ! Happy shopping~ :
Слична стока