.

.

Сокол Очи RX-7120 II 600w Температура На Бојата 2700k-9999K RGB+CCT LED Flex Light Компатибилен СО DMX 512 СО RX-120SBHC Soneycomb Moftbox

Сокол Очи RX-7120 II 600w Температура На Бојата 2700k-9999K RGB+CCT LED Flex Light Компатибилен СО DMX 512 СО RX-120SBHC Soneycomb

DEN 9584.00

Пристапност
Залиха

Вградени апликации за повеќе сценарија, вклучувајќи полициски автомобили, противпожарни возила, амбулантни возила, молња, папараци, HSI бавна ротација, hs брза ротација, ТВ екран и свеќи Температурата НА бојата НА RX-7120 II RGB LED може да се прилагоди помеѓу 2700 K и 9999 K по потреба. RX-7120 TDX II е исто така компатибилен со далечинскиот управувач RC-5 B ( II ) за затемнување 2,4 GHz и прилагодување на бојата. (Далечинскиот управувач не е вклучен во пакетот). Моќност : 600 W, Затемнување : 0-100% чекор-помалку затемнување. Контролата НА DMX може да се програмира за да се создадат различни позадини на движење како полициско светло за автомобили или какви било други ефекти на движење во боја. Вградени апликации за повеќе сценарија, вклучувајќи полициски автомобили, противпожарни возила, амбулантни возила, молња, папараци, HSI бавна ротација, hs брза ротација, ТВ екран и свеќи. Температурата НА бојата НА RX-7120 II RGB LED може да се прилагоди помеѓу 2700 K и 9999 K по потреба. RX-7120 TDX II е исто така компатибилен со далечинскиот управувач RC-5 B ( II ) за затемнување 2,4 GHz и прилагодување на бојата. (Далечинскиот управувач не е вклучен во пакетот). Моќност : 600 W, Затемнување : 0-100% чекор-помалку затемнување. Контролата НА DMX може да се програмира за да се создадат различни позадини на движење како полициско светло за автомобили или какви било други ефекти на движење во боја. Опис : новата ТЕХНОЛОГИЈА RGB+CCT LED е применета на најпродаваната серија Roll-Flex! Со флексибилноста на ПРЕДВОДЕНАТА подлога за тркалање и ЛЕР НА РГБ, може да се направат повеќе светлосни ефекти и сигурно може да помогнат да ја пренесете вашата имагинација во вистинска пракса.

Параметри на производот

Слична стока