.

.

Исцелени Додатоци Светилки 10 парчиња Дел Personal Пластични Женски Делови Покриваат Средства За Чистење Почиста Вагинална Приватна Алатка За Наводнување Хигиена Нег?

Исцелени Додатоци Светилки 10 парчиња Дел Personal Пластични Женски Делови Покриваат Средства За Чистење Почиста Вагинална Приватна Алатка

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

ЛЕЈДИ ВАГИНАЛЕН ЧИСТАЧ ЗАШТИТНИК КАПА Компактен и лесен дизајн во тежина за лесен за носење, доволна количина може да ги задоволи вашите барања за количина ДОМА ВАГИНАЛЕН ПОЧИСТ МАТЕРИЈАЛИ капачето за вагинално чистење на жените е направено од материјали со високи перформанси и нема лесно да се скрши или оштети. ПЛАСТИЧНИ ДЕЛОВИ ЗА ЧИСТЕЊЕ на ВАГИНАТА овој капак за алат за чистење туш доаѓа со едноставна структура, што го прави многу лесен за употреба. ДЕВОЈКА ВАГИНАЛЕН ПОЧИСТ ДЕЛОВИ пластичното капаче за чистење на вагината има соодветна големина, е многу погодно за носење и може да биде кога. ДОДАТОЦИ ЗА НЕГА НА ЛИЧНА ХИГИЕНА оваа капа за чистење на вагината е изработена од врвен материјал, кој е и добар во текстурата, има долготрајна употреба. Пакетот Вклучува 10 х Женски Карактеристики На капачето за чистење на вагината-пластичното капаче за чистење на вагината има соодветна големина, е многу погодно за носење и може да биде кога дама вагинално средство за чистење . - Капачето за чистење на вагината кај жените е изработено од материјали со високи перформанси и нема лесно да се скрши или оштети делот за чистење на вагината. - Материјал : пп капа за чистење на вагината-Боја : Транспарентен капак за чистење на вагината во домот-Компактен и лесен дизајн на тежина за лесно носење, доволна количина може да ги задоволи вашите барања за количина пластичен капак за чистење на вагината.

Параметри на производот

Слична стока