.

.

InOomP алати pH мерач 1 Поставете тестер за квалитет на вода Тест на вода Мерач на дигитални комплети за тестирање на вода за аквариуми за вода за пиење и базен 0.01ph када ?

InOomP алати pH мерач 1 Поставете тестер за квалитет на вода Тест на вода Мерач на дигитални комплети за тестирање на вода за аквариуми за вода

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Кашмир Алатката за тест за квалитет на водата е многу практична алатка. Чиста вода за пиење помага да се заштити здравјето на децата, постарите и бремените жени. Дизајнот е разумен, компактен и преносен и може да се носи со вас за да се тестира квалитетот на водата во секое време и каде било. Има широк спектар на употреба и е погоден за сите видови хидропоника, базени и бањи, аквариуми, итн. Изработката на овој производ е совршена, и ќе имате добро искуство во користењето на истите. Направено од материјал со висок степен, и издржлив и може да ви служи долго време. Опис Дали барате сигурна и удобна алатка за тест за квалитет на водата? Дали сакате да бидете сигурни дека вашата вода за пиење побезбедна? Ако вашиот одговор е да, овој производ ќе биде мудар избор за вас. Ова е рачно пенкало за тест за квалитет на водата, кое е изработено од врвен материјал за безбедна употреба. Карактеристики- боја : бела;- материјал : пластика, легура на титаниум;- Големина : околу 15.59inch;- Тестер за вода : - Опсег на мерење : 0- 9990ppm;- Опсег на грешка : ± 2 %;- Сонда : Сонда на легура на титаниум;- Опсег на мерење на температурата : 0- 99 ° C, 32- 212 ° F;- Спецификација на батеријата : Батерија на копче (вклучено), 1* 3 V (CR2032);- Тестер за вода за вода : - Мерење Опсег : 0,00- 14,00ph;- Резолуција : 0,01 p H;- Спецификација на батеријата : Батерија на копче (вклучено), 3 V (CR2032);- Работна температура : 0 ℃- 60 ℃;- Точност : ± 0,1ph;- Метод на калибрација- Автоматски калибрација (поддршка 1 точка или калибрација на светла точка);- изработена од материјал со висок степен, и издржлив, и може да ви служи долго време.

Параметри на производот

button battery ( included ), 1* 3V ( CR2032 );:
- pH water tester:
- Measuring range:
0.00- 14.00pH;
- Resolution:
0.01 pH;
- Battery specification:
button battery ( included ), 3V ( CR2032 );
- Working temperature:
0℃- 60℃;
- Accuracy:
±0.1pH;
- Calibration method- automatic calibration ( support 1 point or bright point calibration );:
- made of high grade material, and durable, and can serve you for a long time.:
- It has a wide range of uses and is suitable for all kinds of hydroponics, swimming pools and spas, aquariums, etc.:
- Color:
White;
- Size:
15X2.5X1.5CM;
Слична стока