.

.

10 парчиња Куќиште За Батерија За Засилувач За Слух Со Приврзок За Клучеви, Преносно Куќиште За Складирање Ќелии За Џеб За Патување, Кутија За Складирање Ќелии Со Ко?

10 парчиња Куќиште За Батерија За Засилувач За Слух Со Приврзок За Клучеви, Преносно Куќиште За Складирање Ќелии За Џеб За Патување,

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Е погоден за батерии со ќелии со копчиња, погоден за 10, 312, 13, 675, итн Забелешка : се препорачува јасно да се знае големината на производот пред да се купи. 10 парчиња Засилувач На Слухот Кутија За Батерии : кутијата за складирање на батерии на засилувачот за слух вклучува 10 парчиња, секоја кутија може да собере 2 батерии за засилувач на слухот, доволно за да ги задоволи сите ваши дневни потреби. Пп Материјал За долготрајно Пп : ова куќиште За батерии За засилувач на слухот е направено од пп материјал кој има релативно застаклена површина, добра хемиска отпорност и добра јачина на удар. Така може да се користи долго време. Q_ добра Функција За Складирање Q : оваа кутија за батерии со големина на џеб ги зачувува батериите од случајни кратки споеви, ефикасно зачувувајќи ги батериите и одржувајќи ги батериите чисти. Qq Со Приврзок За Клучеви : овој случај е многу компактен и пренослив и доаѓа со синџир на клучеви на крајот за да можете да го суспендирате куќиштето на вашата торба за носење за употреба во секое време.

Параметри на производот

Item Type:
Hearing Amplifier Battery Case
Material:
PP
Specification:
Holds two hearing amplifier batteries for 10, 312, 13, 675
Package List:
10 x Button Cell Storage Case
Слична стока