.

.

Подароци за Координатор На Хаос за кулер вкус, Координатор за Хаос Тамблер 20оз, Идеи За Подароци За Благодарност На Персоналот, Ви Благодариме Подароци За Наставни?

Подароци за Координатор На Хаос за кулер вкус, Координатор за Хаос Тамблер 20оз, Идеи За Подароци За Благодарност На Персоналот, Ви Благодариме

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

●КАПАЦИТЕТОТ q : 20oz Чаша за Координатор На Хаос, Се Вклопува Во Повеќето Држачи За Чаши За Автомобили Тоа Е Лесно Да Се Носат Било Пијалок, Чај, Кафе, Вино, Сок, Сладолед или Било Пијалок. ●ИЗОЛАЦИОНА ГИМНАСТИЧАРКА q : Вакуумската Изолација Со Двоен Ѕид Ги Одржува Топлите Пијалоци Топли, А На Ладните Пијалоци Им Треба Подолго Време за Да Се Стават во Фрижидер. Можете Да Додадете Коцки Мраз во Вода за Пиење, Кафе, Кокс, Црвено или Бело Вино, Виски, Пиво и Повеќе Пијалоци. Ајде Да се Препуштиме На Нашиот Омилен Пијалок На Идеална Температура. €ОПИС на МАТЕРИЈАЛОТ : Оваа Кригла За Кафе Со Капак Е Направена Од Еднократно Користење, Поволен Материјал За Животната Средина, Кој е Цврст и Обезбедува Долг Живот. Телото На Чашата Е Изработено Од Лесен Материјал 304 Нерѓосувачки Челик, Кој Е Без Олово И Не ' Рѓа, Лесен За Држење И Чистење, Пријателски За Патување. И Рамното Дно Може Да Спречи Негово Лизгање. ● ПРИМЕНЛИВА СЦЕНА● : Погодна За Повеќето Животни Сцени. Тоа е Одличен Избор за Базен, Плажа, Пикник, Кампување, Двор, СКАРА, Семеен Собир, Пријатели Радува Ноќ и Повеќе Забава. Може Да се Користи И Дома, Канцеларија, Р. ®ОДЛИЧЕН ПОДАРОК : кога Ќе Ја Донесете Оваа Кригла За Координатор На Хаос За Вашиот Колега, Семејство, Пријатели, Колега, Шеф, Наставник, Персонал, Лидер, Менаџер или Вашата Најдобра Мајка, Тоа ќе Биде Совршен Подарок За Роденден, Годишнина, Дипломирање, Ден на Мајката, Семејна Забава, Денот на Благодарноста, Денот на Вљубените, Божиќ, Нова година И Многу Повеќе. Совршен Гимнастичар За Жени Или Машини За Вино, Изработен Од Нерѓосувачки Челик Од 304 Храна, Е Без Олово И Не ' Рѓа. Оваа Винска Гимнастика Со Капак Е Изработена Од Еднократно, Поволен Материјал За Животната Средина, Кој Е Цврст И Обезбедува Долг Век На Траење, Со Одлично Печатење И Посебен Дизајн. Изолирани Карактеристики За Патување Тамблер1. Материјал : 304 Нерѓосувачки Челик2. Капацитет : 20оз3. Нелизгање : Рамното Дно На Овие Чаши За Вино Без Стебла Е Дизајнирано Да Спречи Лизгање, Држете Ги Рацете Безбедни И Суви. Капак Без Истекување : Отстранлив Капак За Прицврстување На Стомачните Мускули Цврсто Седи Во Вашата Чаша За Да Спречи Прскање И Излевање. Дизајн Со Двоен Ѕид : Нашите Изолирани Чаши За Вино Имаат Надворешност Со Двоен Ѕид Со Вакуумска Заптивка Помеѓу Ѕидовите Што Значи Дека Вашиот Пијалок Ќе Остане На Идеална Температура Со Часови.

Параметри на производот

Слична стока