.

.

Едусохо Висок Полимер Полиетилен 33069 фунти Вчитување Јаже Окови, Синтетички Меки Окови Јаже ЗА АТВ ХИВ ТЕРЕНЕЦ Пикап Макари, Пловење, Кампување, Пловни Објекти, Пла?

Едусохо Висок Полимер Полиетилен 33069 фунти Вчитување Јаже Окови, Синтетички Меки Окови Јаже ЗА АТВ ХИВ ТЕРЕНЕЦ Пикап Макари, Пловење,

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Висококвалитетен Материјал : оковот со Јаже е изработен од висок полимерен полиетиленски материјал, висока јачина, ниско истегнување и издржлив Практично : Лесен за поврзување и исклучување, спречување на губење на јажето и лизгање од додатокот, подобрување на отпорот за долгогодишна употреба. Безбедно : Мала, мала тежина, пренослива, фина изработка, побезбедна и без штракање или оштетување на бојата на браникот. Заштитен Ракав : Етра ракавите го штитат јажето од сечење со остри предмети за да го продолжат работниот век, да спречат прегревање и лизгање. Широко Се Користи : Синтетичко меко јаже за окови е широко користено ЗА АТВ, ТЕРЕНЕЦ, СПАСУВАЊЕ, крик, пловење,кампување, пловење, планинарење итн. Висококвалитетен Материјал : оковот со Јаже е изработен од висок полимерен полиетиленски материјал, висока јачина, ниско истегнување и издржлив. Практично : Лесен за поврзување и исклучување, спречување на губење на јажето и лизгање од додатокот, подобрување на отпорот за долгогодишна употреба. Безбедно : Мала, мала тежина, пренослива, фина изработка, побезбедна и без штракање или оштетување на бојата на браникот.

Параметри на производот

Item Type:
Rope Shackle
Material:
High polymer polyethylene Strength
Package List:
1 x Rope Shackle
Слична стока