.

.

Кабилок Фиока За Чување Мачки Послужавник За Накит Трендовски Скулптури За Домашен Декор Домашен Декор Маче Фигурина Предјадење Плоча Накит Дисплеј Држач За Наки?

Кабилок Фиока За Чување Мачки Послужавник За Накит Трендовски Скулптури За Домашен Декор Домашен Декор Маче Фигурина Предјадење Плоча Накит

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

ПОСЛУЖАВНИК ЗА СИТНИЦИ за МАЧКИ Погоден За клучеви, монети, бонбони, закуска, бисквит, чоколадо и многу повеќе, со моќни функции на продавницата ПОСЛУЖАВНИК ЗА САДОВИ за НАКИТ обликот е креативен, убав и убав, донесе свежа и релаксирачка атмосфера за вашиот дом. ВЛЕЗ ДРЖАЧ ЗА КЛУЧЕВИ фиока овој држач за клучеви за фигурини за мачки може да биде како украс за одмор, секојдневен живот, фестивал и многу повеќе. МЕТАЛНА СИТНИЦА јадење влезна маса, комоди, ноќни маси, спална соба, дневна соба или шалтери за бања,. ОРГАНИЗАТОР на влезот подарок давање на вашите пријатели, семејство на домаќинство, Божиќ, роденден, фестивал, итн. ПОСЛУЖАВНИК ЗА СИТНИЦИ за МАЧКИ Погоден За клучеви, монети, бонбони, закуска, бисквит, чоколадо и многу повеќе, со моќни функции на продавницата. ПОСЛУЖАВНИК ЗА САДОВИ за НАКИТ обликот е креативен, убав и убав, донесе свежа и релаксирачка атмосфера за вашиот дом. ВЛЕЗ ДРЖАЧ ЗА КЛУЧЕВИ фиока овој држач за клучеви за фигурини за мачки може да биде како украс за одмор, секојдневен живот, фестивал и многу повеќе. МЕТАЛНА СИТНИЦА јадење влезна маса, комоди, ноќни маси, спална соба, дневна соба или шалтери за бања,. ОРГАНИЗАТОР на влезот подарок давање на вашите пријатели, семејство на домаќинство, Божиќ, роденден, фестивал, итн. Пакетот Вклучува 1 x Карактеристики На Фигурината За Складирање Животни-Боја : Златни И Портокалови скулптури домашен декор-Големина : 17,00Х17, 00Х11, 00см/6, 68Х6, 68Х4 прстен за накит. - Материјал : Смола, метален држач за мачки - маса за влез, комоди, ноќни маси, спална соба, дневна соба или шалтери за бања итн прстен. - Погоден за клуч, монети, бонбони, закуска, бисквит, чоколадо и многу повеќе, со моќни функции на продавницата мачка фигурина.

Параметри на производот

Слична стока