.

.

Пластично покритие за дожд, контрола на водоотпорна куќичка Контролер на тастатура за тастатура за дола на врата, за да се контролира системот за контрола на систе?

Пластично покритие за дожд, контрола на водоотпорна куќичка Контролер на тастатура за тастатура за дола на врата, за да се контролира

DEN 635.20

Пристапност
Залиха

Широка примена : Водоотпорна пластична покривка на дожд е погоден за разни видови уреди за отпечатоци, тастатури за контрола на пристап, машини за посетеност, вратила на вратите, итн, За да се обезбеди нормално работење на системите за контрола на пристапот до дома и канцелариски пристап. Добар ефект на заштита : Заштитна обвивка на машината за контрола на пристап е водоотпорна и сончање, што може подобро да го заштити домаќинот. Водоотпорното за контрола на пристапот се чувствува добро во раката и е лесен за работа и употреба. Премиум материјал : Случајот со вратата на вратата обезбедува добра околина за вашата врата. Водоотпорното покритие на вратата е изработена од висококвалитетна висока цврстина PV пластика, која е безбедна и издржлива со долг животен век. Права големина : Водоотпорниот капак на вратата изгледа едноставна, удобна, убава и лесна за ракување. Водоотпорна покривка на вратата на вратата, разумна големина, мала тежина, лесна за носење и употреба, погодна за мали машини за контрола на пристап. Лесно за инсталирање : Покривот за контрола на пристапот е лесен и брз за инсталирање, само нанесете лепак на дното (не е вклучен) и залепете го чуварот на вратата цврсто на wallидот, не е лесно да падне. Широка примена : Водоотпорна пластична покривка на дожд е погоден за разни видови уреди за отпечатоци, тастатури за контрола на пристап, машини за посетеност, вратила на вратите, итн., За да се обезбеди нормално работење на системите за контрола на пристапот до дома и канцелариски пристап. Добар ефект на заштита : Заштитна обвивка на машината за контрола на пристап е водоотпорна и сончање, што може подобро да го заштити домаќинот. Водоотпорното за контрола на пристапот се чувствува добро во раката и е лесен за работа и употреба. Премиум материјал : Случајот со вратата на вратата обезбедува добра околина за вашата врата. Водоотпорното покритие на вратата е изработена од висококвалитетна висока цврстина PV пластика, која е безбедна и издржлива со долг животен век. Права големина : Водоотпорниот капак на вратата изгледа едноставна, удобна, убава и лесна за ракување. Водоотпорна покривка на вратата на вратата, разумна големина, мала тежина, лесна за носење и употреба, погодна за мали машини за контрола на пристап. Лесно за инсталирање : Покривот за контрола на пристапот е лесен и брз за инсталирање, само нанесете лепак на дното (не е вклучен) и залепете го чуварот на вратата цврсто на wallидот, не е лесно да падне.

Параметри на производот

Condition:
Brand New
Material:
PV Plastic
Color:
Transparent
Inner Diameter:
103mm/4.1inch
Outer Diameter:
140mm/5.5inch
Height:
70mm/2.8inch
Depth:
120mm/4.7inch
Thickness:
4mm/0.2inch
   :
Package list:
1 x Rain Cover:
   :
Installation Method:
Purchase AB glue (or glass glue) on the market, evenly coat the bottom of cover with glue and evenly paste the edge of the waterproof cover on the wall.Press it by hand for a few minutes and then stick it firmly (glass glue takes about 30 minutes). :
Слична стока