.

.

Декорации За Роденденска Забава, Материјали За Забави За Самовила Принцеза Вклучуваат Банер, Топер За Торта,Топер За Кекси, Балони, Материјали За Тематски Забави З?

Декорации За Роденденска Забава, Материјали За Забави За Самовила Принцеза Вклучуваат Банер, Топер За Торта,Топер За Кекси, Балони, Материјали

DEN 351.84

Пристапност
Залиха

●Вклучен е пакетДекорациите за Роденденска Забава вклучуваат 1 Транспарент За Среќен Роденден( 15 парчиња), 12 Блузи За Кекси, 1 Топер За Торта, 18 Балони Од Латекс. Нашиот тематски декор за забави има се што ви треба за декор за забави. ●Уникатен Дизајн●креативен роденденски постер за Принцеза Од Самовила се користи за истакнување на темата пирнцес. Самовила Принцеза мал модел, шарени и цветаат за вас. Висока вредност, создадете кул музичка атмосфера. ●Висококвалитетни Материјали●нашите материјали За роденденска Забава За Принцези Од Самовила се направени од висококвалитетни материјали. Балонот е надграден по големина, убав по боја, поотпорен на притисок и повеќе отпорен на експлозија. Балонот од латекс е задебелен со чисти природни материјали, а бојата е посветла и подобар изглед. Добар квалитет, осмели се да покажеш!. ●Широка Апликација●оваа декорација на теми може да се користи за детска роденденска забава, забава со самовила, еднонасочна забава и забава со Самовили.

Параметри на производот

Слична стока