.

.

Свиг Лајф 22оз Тамблер, Изолирана Гимнастика За Кафе Со Капак, Пријателски Држач За Чаши, Безбедна Машина За Миење Садови, Нерѓосувачки Челик, Големи Чаши За Патувањ?

Свиг Лајф 22оз Тамблер, Изолирана Гимнастика За Кафе Со Капак, Пријателски Држач За Чаши, Безбедна Машина За Миење Садови, Нерѓосувачки Челик,

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

СЕ ОДРЖУВА ТОПЛО ДО 3 ЧАСА ЛАДНО ДО 24 ЧАСА, Двоен ѕид, вакуум запечатен и бакарно изолиран гимнастик со дебел, професионален нерѓосувачки челик од 18/8 одделение. ЛЕСЕН ЗА ЧИСТЕЊЕ, МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ БЕЗБЕДНО кафе гимнастик. Сите свиг живот патување кригла тамблери и додатоци (капаци и основи) се безбедни за машина за миење садови со врвна решетка. ДРЖАЧ ЗА ЧАШИ ПРИЈАТЕЛСКИ гимнастичар ОД НЕРЃОСУВАЧКИ челик е лесен за држење и се вклопува во повеќето држачи за чаши за автомобили. Совршена шолја за кафе за патување или чај (додаток за инфузија за чај се продава одделно). СИЛИКОНСКАТА ОСНОВА БЕЗ ЛИЗГАЊЕ, БЕЗ ГРЕБЕЊЕ, БЕЗ БУЧАВА ја спречува вашата изолирана машина за кафе да се превртува или да прави премногу бучава кога ќе ги спуштите. ВО ТЕКОТ 40 БОИ и ОТПЕЧАТОЦИ за да изберете од прави Свиг Живот изолирани тамблери најдобрата уникатна идеја за подарок за жени, мажи, мама, тато, наставници, роденден, Денот на Вљубените, Денот на Мајката, Денот на Таткото, Празникот и Божиќ. СЕ ОДРЖУВА ТОПЛО ДО 3 ЧАСА. ЛАДНО ДО 24 ЧАСА, Двоен ѕид, вакуум запечатен и бакарно изолиран гимнастик со дебел, професионален нерѓосувачки челик од 18/8 одделение. ЛЕСЕН ЗА ЧИСТЕЊЕ, МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ БЕЗБЕДНО кафе гимнастик. Сите свиг живот патување кригла тамблери и додатоци (капаци и основи) се безбедни за машина за миење садови со врвна решетка. ДРЖАЧ ЗА ЧАШИ ПРИЈАТЕЛСКИ гимнастичар ОД НЕРЃОСУВАЧКИ челик е лесен за држење и се вклопува во повеќето држачи за чаши за автомобили.

Параметри на производот

Слична стока