.

.

Кабилок Закачалки За Облека Решетки За Сушење Закачалки За Перење Решетка За Сушење Решетка За Облека Закачалка За Закачалки Висечка Решетка Закачалка За Подигну?

Кабилок Закачалки За Облека Решетки За Сушење Закачалки За Перење Решетка За Сушење Решетка За Облека Закачалка За Закачалки

DEN 1208.80

Пристапност
Залиха

ЗАКАЧАЛКИ од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК Практична примена во многу прилики, домови, продавници за облека, перални, МЕТАЛНА РЕШЕТКА за ОБЛЕКА користи заштеда На Енергија и практична употреба на додатоци за закачалки за кревање облека. ПОЛИЦА ЗА ОБЛЕКА користи Класичен дизајн на форма и пренослив, и за внатрешна и за надворешна употреба. ЗАКАЧАЛКА за СУШЕЊЕ АЛИШТА фино изработка на занаети, не е лесно да исчезнат и деформираат. ДОДАТОЦИ за ЗАКАЧАЛКИ за ОБЛЕКА Класичен дизајн на форма, издржлив и пренослив, и за внатрешна и за надворешна употреба. Пакет Листа 3 х Рачен чудак Карактеристики-Големина : Прибл. 18 х 8 х 5см Рачен Шејкер За Решетки За Облека. - Материјал : алуминиумска легура метал облека клип. - Боја : сребрена рачна чудак. - Класичен дизајн на форма, издржлив и пренослив, и за внатрешна и за надворешна употреба додатоци за закачалки за облека. - Практична примена во многу прилики, домови, продавници за облека, перални, итн закачалки за облека. - Рачна Рачка Лифт Облека Закачалка Додатоци За Замена Материјали закачалка рака чудак. - Фино изработка на занаети, не е лесно да се избледи и деформира закачалката за решетката за облека.

Параметри на производот

Слична стока