.

.

Женски Прстени Големина 7 Природен Дијамант Ветување Прстен Во Стерлинг Сребро Цврсто Злато За Жени Девојки Роден Камен Накит Подарок За Нејзината Годишнина Од Бр?

Женски Прстени Големина 7 Природен Дијамант Ветување Прстен Во Стерлинг Сребро Цврсто Злато За Жени Девојки Роден Камен Накит Подарок За Нејзината

DEN 777.60

Пристапност
Залиха

Совршен Подарок За Секоја Пригода Роденден, Божиќ, Денот На Мајката, Денот На Вљубените, Дипломирање, Благодарам Давање, Одмор Особено Свадбата, Вие Сте Најубавата Девојка. Овој Прстен е Многу Уникатен и Привлечен, Брзо Ќе Го Привлече Вниманието и Ќе Ви Овозможи Да Имате Уникатен Шарм.Овие Прекрасни Прстени Се За Вас И Вашите Пријатели. Може Да Се Користи За Комбинирање На Различни Тимови Или Шминка За Да Изгледате Убаво. ИЗДРЖЛИВИ и СВЕТЛИ : Нашите Прстени Се Направени од Висококвалитетни Материјали, Издржливи и Светли, Без Несакани Ефекти или Штета на Човечкото Тело. Добрите Материјали Нема Да Му Наштетат На Вашето Тело, Нема Да Ви Дозволат Да Повредите И Да Ви Дозволат Да Станете Убави. Ова Парче Има Позлата Или Трепка, Или Електрокосација За Повеќе Сјаен Изглед, Но Тоа Може Да Се Истроши Со Долгорочна Или Тешка Употреба. За Да Ја Осигурате Долговечноста на Вашите Позлатени Предмети,Чувајте Го Вашиот Накит На Темно и суво Место, како Што е Торбичка Или Воздушна Кутија и Избегнувајте Триење На Позлатени Предмети Заедно.

Параметри на производот

Слична стока