.

.

Неочи Тавански Вентилатор СО Светла Затемнувачки РГБ Боја Менување На Тивко Таванско Светло Со Вентилатори И Звучник Далечински Управувач Тајминг Тавански Венти?

Неочи Тавански Вентилатор СО Светла Затемнувачки РГБ Боја Менување На Тивко Таванско Светло Со Вентилатори И Звучник Далечински

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Повеќе Режими На Осветлување На Rgb : Овој Осветлен Вентилатор На Таванот Нуди Повеќе Режими На Осветлување, Топло Бело, Ладно Бело, Rgb и Бои за Создавање Различни Атмосфери Паметниот Далечински Управувач Лесно Може Да Ја Промени Температурата На Бојата и Осветленоста на Светлата, Да Го Циклуси Автомобилот Во Која било Боја или Повеќебојна Боја, Да Го Прилагоди Вашето Расположение, Да Ја Поврзе Вашата Паметна Апликација Преку, Тоа е Одлично Дете или Пријатели. Функција : Може Да Се Постават Три Различни Брзини на Ветерот, А Три Ефекти На Осветлување Може да се Променат преку Паметниот Далечински Управувач. Таванскиот Вентилатор Има Функција За Далечинско Управување, Која Заштедува Енергија, Тивка и Издржлива. Кога Спиете, Користете Нежен, Бавен Воздух Додека го вклучувате Вентилаторот За Брзо Да Ја Циркулирате Просторијата и Да го Одржувате Воздухот Свеж. Осветлениот Тавански Вентилатор е Опремен со Звучник, Уживајте Во Прекрасната Музика и Студениот Ветер Под Светлата Ноќе. Потребите на Секој ден се Различни. Абажурот Е Изработен од Акрилик, Кој Е Тврд и Отпорен на Високи Температури, А Светлината Е Мека и Рамномерна. Вентилаторите и Светлата Може Да се Контролираат Поединечно за Да Ви Го Олеснат Животот. Погоден за Мансарди, Вили, Ресторани, Ресторани, Клубови, Спални Соби, Дневни Соби, Кујни, Кафулиња, Продавници, Барови, Канцеларии, Салони, Библиотеки, Клубови, Хотели и Други Места. Повеќе Режими На Осветлување На Rgb : Овој Осветлен Вентилатор На Таванот Нуди Повеќе Режими На Осветлување, Топло Бело, Ладно Бело, Rgb и Бои за Создавање Различни Атмосфери. Паметниот Далечински Управувач Лесно Може Да Ја Промени Температурата На Бојата и Осветленоста на Светлата, Да Го Циклуси Автомобилот Во Која било Боја или Повеќебојна Боја, Да Го Прилагоди Вашето Расположение, Да Ја Поврзе Вашата Паметна Апликација Преку, Тоа е Одлично Дете или Пријатели. Функција : Може Да Се Постават Три Различни Брзини на Ветерот, А Три Ефекти На Осветлување Може да се Променат преку Паметниот Далечински Управувач.

Параметри на производот

Слична стока