.

.

Дрвен звучник на Bluetooth на Naroote, без раце, повикувајќи преносен безжичен звучник, тешки бас мулти -внес за полнење со висока верност за ТВ за компјутер)

Дрвен звучник на Bluetooth на Naroote, без раце, повикувајќи преносен безжичен звучник, тешки бас мулти -внес за полнење со висока

DEN 1166.40

Пристапност
Залиха

[Компатибилност на формат] Чип за декодирање на голема брзина, интелигентно декодирање на разни музички формати, поддршка за репродукција на музика во MP3, WMA, MPG и други формати [Бесплатно повикување на рацете] Вграден во HD микрофон, музиката автоматски се паузира при дојдовни повици, притиснете го копчето за повик за да остварите бесплатни повици, нема потреба од контрола на мобилниот телефон. [Висока верност] Единствената кутија за резонанца на MDF, звучници со целосен опсег со висок верност, силно чувство за хиерархија, тежок бас, создадете еден ефект на потопување на звук. [360 ° опкружувачки звук] Уживајте во полето за опкружување на опкружување од 360 ° и уживајте во моќниот звук на сцената на блокбастер дома, правејќи игри за играње попријатно. [Стабилно без одложување] Технологија за декодирање на звук со висок квалитет, брза брзина, стабилен сигнал без одложување, силна компатибилност, ви донесува подобро искуство со бас. 1 [360 ° опкружувачки звук] Уживајте во полето за опкружување на опкружување од 360 ° и уживајте во моќниот звук на блокбастерската сцена дома, правејќи игри за играње попријатни. [Висока верност] Единствената кутија за резонанца на MDF, звучници со целосен опсег со висока верност, силно чувство за хиерархија, тежок бас, создадете ефект на потопно поле на звук. [Бесплатно повикување на рацете] Вграден во HD микрофон, музиката автоматски се паузира при дојдовни повици, притиснете го копчето за повик за да остварите бесплатни повици, нема потреба од контрола на мобилниот телефон.

Параметри на производот

Item Type:
BT Speaker
Material:
MDF
Frequency Range:
90Hz-20kHz
SNR:
≥60dB
BT Protocol:
5.0
Support:
Memory Card, USB, Aux, MP3
Built in Polymer Lithium Battery:
3000mAh
How to Use:
1. Turn the switch on.:
2. Turn on the BT function of the mobile phone to search for a pairing connection.:
Package List:
1 x BT Speaker:
1 x Charging Cable:
1 x Sound Cable:
1 x Manual:
Слична стока