.

.

ВАЛИКЛУД 1 Комплет Организатор На Дами Нараквица Кожа Прекрасни Преслатки Жени Пренослив Патент Виси Торба Синџир Приврзок Приврзок Торбичка За Складирање Клуч У?

ВАЛИКЛУД 1 Комплет Организатор На Дами Нараквица Кожа Прекрасни Преслатки Жени Пренослив Патент Виси Торба Синџир Приврзок Приврзок Торбичка

DEN 223.84

Пристапност
Залиха

Стп, Пвц, Легура ПРЕНОСНИ СКЛАДИРАЊЕ ?ЛЕСНИ Лесно носат тоалети и шминка што ви се потребни за домашна или надворешна употреба, погодни за жени. Компактна големина и лесна, што е погодно за чување и носење. КОМПАКТНА ПРОМЕНА Фин Процес : Одличен занает, внимателно до секој детал за да му дадете шик, кул и модерен изглед. Лесно за земање и ставање, донесете поголема погодност за вас. ПАРИЧНИЦИ СО ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ Фин Процес : паричникот е изработен од врвен стп материјал со фина изработка, многу мазен и цврст и може да издржи за работен век. МАЛА ТОРБИЧКА за СКЛАДИРАЊЕ Повеќе Намени : тоа е многу прилики, прекрасниот дизајн на изгледот ве прави повеќе мода. Торбата за складирање може да се нанесе како козметичка кеса, торба за канцелариски материјал и торба за сите работи. ПОШТЕНСКИ ОКОЛУ ТЕЛЕФОНОТ чанта Добар Материјал : паричникот е изработен од стп кожа. Издржлив, лесен, отпорен на гребење, брза боја и . Со креативниот дизајн и прекрасниот изглед, ќе ви се допадне. Пакетот Вклучува 1 x Чанта 1 x Карактеристики На Приврзокот За Клучеви-Материјал : Стп, ПВЦ, компактна торбичка за складирање од легура-Добар Материјал : паричникот е изработен од стп кожа. Издржлив, лесен, отпорен на гребење, брза боја и . Со креативен дизајн и прекрасен изглед, ќе ви се допадне паричници со голем капацитет. - Избор на подарок : можете да го подарите како подарок за вашиот пријател или семејство, покажувајќи им ја вашата љубов и грижа. Цврстата дебелина ја прави торбата потрајна , а паричниците за повеќекратна употреба за девојчиња 10 - 12. - Боја : Како Што Е Прикажано мала промена пари кеси - Широка Апликација : може да биде за организирање даночни документи, договори, сметки, изјави итн.

Параметри на производот

Слична стока