.

.

Креативно Конвертирање 50 Прекрасни Свежи Салфетки За Вечера Со Вар За Свадба, Забава, Невестински Или Туш За Бебиња, Квалитетен Производ За Снабдување Со Големо Сн?

Креативно Конвертирање 50 Прекрасни Свежи Салфетки За Вечера Со Вар За Свадба, Забава, Невестински Или Туш За Бебиња, Квалитетен

DEN 159.68

Пристапност
Залиха

50 Брои Прекрасни САЛФЕТКИ ЗА ВЕЧЕРА СО СВЕЖА Хартија за Еднократна употреба Бидете сигурни да купите многу. Оваа вечера салфетка е Направена Со Креативно Конвертирање и тие го нарекуваат "СВЕЖ ВАР", Тоа е Прекрасно!. Направени Во САД, хартија Вечера салфетки преклопени големина е 4,5 "х 8". 2-Слој 1/8 Пати, Обичен (без пишување на овие). Произведени На Највисок Квалитет На Располагање. Правоаголна форма со убав раб како што е прикажано на фотографијата. Овие салфетки за вечера се преклопени и подготвени за маса. КРЕАТИВНО КОНВЕРТИРАЊЕ НА 2-СЛОЕВИ 1/8 ПАТИ УБАВИ Салфетки За ВЕЧЕРА Направени во САД, преклопените Салфетки за Вечера Од Хартија се со големина од 4,5" х 8".2-Слој 1/8 Пати, Обичен (без пишување на овие). Произведени На Највисок Квалитет На Располагање.Правоаголна форма со убав раб како што е прикажано на фотографијата. Овие салфетки за вечера се преклопени и подготвени за маса.

Параметри на производот

Слична стока