.

.

Шише Со Цедење Луксузен Сос 4 парчиња Пластични Шишиња За Цедење Зачини Кечап Стискање Шише Со Сос Од Шише За Сосови Зачини Преливи За Салата Уметност И Занаети Дис?

Шише Со Цедење Луксузен Сос 4 парчиња Пластични Шишиња За Цедење Зачини Кечап Стискање Шише Со Сос Од Шише За Сосови Зачини Преливи

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Пп Ова се шишиња за стискање за употреба во кујна, погодни за внесување на сосот внатре. Доволно количини, овие шишиња за цедење сос можат да ги задоволат вашите различни потреби. Шишето со уникатен дизајн не тера да чуваме некои сосови поудобно. Шишињата со сос кои нема да земат премногу простор, многу практични во употреба. Производот може да се користи за одржување салати и зачини, многу безбедни и. Добар ефект на запечатување, не е лесен за истекување. Опис дали барате професионално, достапно шише со сос од стискање? Дали сте во потрага по цврсто, исцедено шише со сос што може да изврши повеќе работи одеднаш? Ако одговорот е да, не гледајте повеќе! Нашето професионално шише со сос за стискање мора да ја задоволи вашата потреба. најдобар избор за вас. Карактеристики-Боја : Светло Сива.- Материјал : ПП.- Големина : Околу 8.- Производот може да се користи за одржување салати и зачини, многу безбедни и.

Параметри на производот

Слична стока