.

.

Торба за остомија Покрива Лесна Торбичка За Остомија Покрива Мек Безбеден Измет Од Памучен Штит Избегнувајте Срам Универзален Капак За Заштита Од Стома За Жени Ма?

Торба за остомија Покрива Лесна Торбичка За Остомија Покрива Мек Безбеден Измет Од Памучен Штит Избегнувајте Срам Универзален Капак За

DEN 1443.20

Пристапност
Залиха

●ЗАШТИТА на КОЖАТА ● Спречете ја кожата од директен контакт со пластични ткаенини како што се колостомија меѓусебни облоги или клипови за колостомија, чиста и хигиенска нега на кожата ●АПЛИКАЦИЈА●капак за торбичка За Остомија, измет од штит, избегнувајте сцени за срам, погодни за луѓе кои треба да носат капак за торба за остомија. ●Кука и ЈАМКА ● со дизајн на кука и јамка, само искинете го и може да се отвори, лесно да се исцеди, исто така спречете ја торбичката да ви ја пее облеката. ●БЕЗБЕДЕН МАТЕРИЈАЛ е Направен Од памук, супер мек и безбеден, ја намалува иритацијата на кожата, сигурен и одржлив, не е лесен за деформација, кинење или кршење и може да се чува долго време. ●ЛЕСЕН за УПОТРЕБА ● Едноставен И удобен, лесен за ракување и постарите лица, исто така, можат сами да го заменат, издржлив и ви дава удобно искуство со користење. ●ЗАШТИТА на КОЖАТА ● Спречете ја кожата од директен контакт со пластични ткаенини како што се колостомија меѓусебни облоги или клипови за колостомија, чиста и хигиенска нега на кожата. ●АПЛИКАЦИЈА●капак за торбичка За Остомија, измет од штит, избегнувајте сцени за срам, погодни за луѓе кои треба да носат капак за торба за остомија. ●Кука и ЈАМКА ● со дизајн на кука и јамка, само искинете го и може да се отвори, лесно да се исцеди, исто така спречете ја торбичката да ви ја пее облеката. ●БЕЗБЕДЕН МАТЕРИЈАЛ е Направен Од памук, супер мек и безбеден, ја намалува иритацијата на кожата, сигурен и одржлив, не е лесен за деформација, кинење или кршење и може да се чува долго време. ●ЛЕСЕН за УПОТРЕБА ● Едноставен И удобен, лесен за ракување и постарите лица, исто така, можат сами да го заменат, издржлив и ви дава удобно искуство со користење. ЗАШТИТА НА КОЖАТА : Спречете ја кожата од директен контакт со пластични ткаенини како што се колостомија меѓусебни облоги или клипови за колостомија, чиста и хигиенска нега на кожата.

Параметри на производот

Item Type:
Ostomy Bag Cover
Material:
Cotton
Size:
Approx. 26.5 x 19.5cm / 10.43 x 7.68in, Diameter
packing list:
1 x Ostomy Bag Cover:
Слична стока