.

.

ФЕНЧИЛИН Бело Холивудско Суетно Огледало Со Светла 9 Затемнети Светилки Безжичен Полнач Bluetooth Звучник Огледало За Шминка Со Паметна Контрола На Допир За Глам Соба ?

ФЕНЧИЛИН Бело Холивудско Суетно Огледало Со Светла 9 Затемнети Светилки Безжичен Полнач Bluetooth Звучник Огледало За Шминка Со Паметна

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Паметно холивудско огледало со светла : ова огледало за суета има Bluetooth Звучник И Безжичен Полнач и 3 светла за затемнување во боја и Паметна Контрола на Допир Трошете помалку за да добиете поефикасна алатка за функционална шминка. Корисен држач за телефон на огледало за суета : за време на вашата шминка, можете да гледате телевизија или емисија, поврзувајќи Го Bluetooth за да добиете пријатен звук. Bluetooth звучникот има микрофон може да ве натера ДА имате HD повик преку ова суета огледало со 9 LED светилки. Популарна Големина на огледало со светла : Целокупната рамка (9, 84х11, 81 инч) ви овозможува да го видите целото лице одеднаш. HD огледалото може да се користи за шминка, чешлање или нега на кожата. Слободната ротација од 360 степени може да се поправи на која било позиција за да ви даде совршен агол на гледање. Природно И Светло Осветлување : 9 ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ LED светилки со топло светло/дневно светло/поставки за ладно светло и прилагодлива осветленост, НЕЗАМЕНЛИВИ LED светилки со животен век од 50.

Параметри на производот

Слична стока