.

.

Unidapt Европа ЗА Сад Приклучок Адаптер, 2 Пакет, Европски За Сад Приклучок Адаптер, ЕУ ЗА Сад Приклучок Конвертор, Патување Од Европа ДО Сад Штекер, Енергија Патување А?

Unidapt Европа ЗА Сад Приклучок Адаптер, 2 Пакет, Европски За Сад Приклучок Адаптер, ЕУ ЗА Сад Приклучок Конвертор, Патување Од

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

ВРВЕН Квалитет Европски/АУ/НЗ во Сад Америка практични адаптери за електричен приклучок сите бели (2-парче) Работи и Со Европски тип е/Ф (приклучоци шуко), само притиснете силно за да ги добиете за прв пат. ПОВЕЌЕНАМЕНСКА Употреба На Штекерот : овие многу мали приклучоци за ѕидни адаптери може да се користат за полнење паметни телефони, Bluetooth звучници, енергетски банки, таблети, машини за бричење, лаптопи и така натаму. МНОГУ БЕЗБЕДЕН бакарен игла и проводник и огноотпорна компјутерска обвивка. 6а, 100-250В т паѓаат. ГАРАНТИРАНО ЗАДОВОЛСТВО : 30-дневна гаранција за враќање на парите и целосна 1-годишна гаранција. Ќе бидете многу задоволни со овие практични приклучоци за адаптер. Ве молиме Имајте предвид дека овие адаптери за приклучоци не конвертираат напон или електрична енергија.

Параметри на производот

Слична стока