.

.

Безжичен далечински управувач автомобил за деца, 1/16 Електричен далечински играчки тркачки играчки со ладни LED светла, електричен RC Car Sports Car Model Подароци за возраст ?

Безжичен далечински управувач автомобил за деца, 1/16 Електричен далечински играчки тркачки играчки со ладни LED светла, електричен

DEN 239.84

Пристапност
Залиха

Nepress 2,4 GHz Систем за безжична контрола на безжичната контрола】 2,4 GHz безжичен далечински управувач не е засегната од надворешно мешање, дозволувајќи им на повеќе RC автомобили да се натпреваруваат заедно Новиот дизајн на безжичен предавател е посоодветен за децата да работат, силен сигнал обезбедувајќи повеќе од 70 метри далечински управувач! Нема потреба да се следи зад далечинскиот управувач цело време. ➤ 【до 6 часа - работи до шест часа на само три батерии АА (не се вклучени) кога е целосно наполнет. Забрзување до 12-15 км на час. Уживајте во возбудливо трки!. ➤ 【Безбедност и сигурна】 И основата и телото се направени од висококвалитетен ABS материјал, а целиот RC автомобили останува целосно незаситен по многу ригорозни тестови за несреќа. Покрај тоа, овој материјал осигурува дека децата нема да бидат повредени кога ќе се обидат да го запрат RC автомобилите што се движат со голема брзина, додека металниот материјал лесно ги гребе децата. Гумите се направени и од гума отпорна на абење, подобрување на неговото триење и правење спортски RC автомобили тешко се лизгаат или се превртуваат. ➤ 【Шокапоф и отпорен на абразија】 изграден со независен систем на суспензија на само независен шок, одлична изведба на шок. Далечинскиот управуван автомобил е направен од ABS материјал, кој е отпорен на абразија. Меките гумени гуми со силен зафат, обезбедуваат непречено искуство во возењето и поголема безбедност. ➤ 【Подароци за автомобили со високи перформанси】 Овој RC автомобил има цврсто тело и гуми и може да патува низ разни терени, како што се патишта, автопати, плиток песок и кал. Тркањето може да се користи во секоја пригода, како што се забави, излети, пешачење, патување, итн. Лесно е да се игра во затворено и на отворено.

Параметри на производот

Quantity:
1pc.
Material:
Plastic
Color:
Black,Purple,Red,Green,Blue
Suitable age:
3+.
R/C Distance:
20 meters.
Body Battery:
3xAA Battery (NOT Included).
Using time:
about  6 hours.
Remote battery:
2xAA Battery (NOT Included).
Channel:
4.
Product size:
22x10x7cm(8.7x3.9x2.8in).
Packing size:
24x13x9cm(11.4x7.5x3.1in).
Product gross weight:
250g/0.55lb.
➤ Package Includes:
1x Remote Control Car.:
1x Remote control.:
➤ Tips:
✮ Due to the different monitor and light effect,the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures.Thank you!:
✮ Please allow slight deviation for the measurement data and make sure you do not mind before ordering. :
Слична стока