.

.

XMEIFEI ДЕЛОВИ вежба бит Постави Еден Флејта Крајот Мил 10 парчиња Спирала Крајот Мелење 3.175 мм Стебло Рутер Малку Волфрам Карбид Мелење Машина ЦПУ Рутер Машина Битови ?

XMEIFEI ДЕЛОВИ вежба бит Постави Еден Флејта Крајот Мил 10 парчиња Спирала Крајот Мелење 3.175 мм Стебло Рутер Малку Волфрам

DEN 1436.96

Пристапност
Залиха

Комплетот за дупчалки се вклопува во поголемиот дел од вежбите за напојување што моментално се на пазарот Титаниумската обвивка ја зголемува отпорноста на абење и издржливоста. Овие крајни мелници за ЦПУ се направени од висококвалитетен материјал од волфрам челик. Отпорен на абење и не е лесен за лепење машина за мелење. Висока ефикасност на отстранување на чипови. Ако не сте целосно задоволни од која било причина, ве молиме контактирајте не за 100% наплата или замена.Мелење малку и точноста и животот се подобри од бакар малку; Особено цврстина се зголеми неколку пати, висока јачина и обработка операции не е лесно да се скрши!Карактеристики : 1. Овие крајни мелници за ЦПУ се направени од висококвалитетен материјал од волфрам челик2. Отпорен на абење и Не е лесен за лепење фреза 3. Висока ефикасност на отстранување на чипот4. Брзина обработка и Висок степен на мазност5. Силната И Континуирана обработка не е лесно да се скрши6.

Параметри на производот

Type:
Single Flute End Mill
Material:
Tungsten Carbide
Cutting diameter:
2mm
Cutting Length:
8mm
Shank diameter:
3.175mm
Total Length:
38mm
Note:
Please allow 1-3mm error due to manual measurement. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Package Including:
10pcs 2x8 1 Flute End Mill :
Слична стока