.

.

NexiGo Безжичен Глушец, Тенок Глушец 2.4 G Пренослив Мобилен Оптички Канцелариски Глушец СО USB Приемник, Безжичен Глушец За Патување За Тетратка, КОМПЈУТЕР, Лаптоп, Комп?

NexiGo Безжичен Глушец, Тенок Глушец 2.4 G Пренослив Мобилен Оптички Канцелариски Глушец СО USB Приемник, Безжичен Глушец За Патување За Тетратка,

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

●Стабилна Врска● Направено Од еколошки материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и пропиленска гума На површината, Безжичниот Глушец Нексиго е удобен за допир Целокупната форма е заоблена и опашката е подигната за подобро да одговара на природните облини на вашата рака. Ова помага да се намали напрегањето и заморот на рацете и помага да се намали ризикот од повреди како Што е Синдромот На Карпален тунел. ●Скриен USB Приемник● Безжичниот Глушец Nexi Go има вградено место за складирање НА USB нано-приемникот во одделот за батерии. Овој дизајн може да помогне да се намалат шансите за губење на приемникот како што секогаш ќе знаете каде е. €Дизајниран За Едноставен Живот Q Напредна технологија За Оптичко следење со брз клик и одговорност, 1000 стандардни DPI ја зголемува ефикасноста на работата за 50% додека користите сафари, Word, Excel, Adobe или друга програма. Класичните 3 копчиња ви помагаат да се ослободите од бескорисните копчиња. ●Широка Компатибилност● Работи Со Windows XP, Vista, 7, 8, 10 и 11, MAC OS X 10.

Параметри на производот

Слична стока