.

.

Алатка За Отстранување На Панелот НА Вратата ВИКАСКИ 12 Еез Автомобил авто тапацир клип клешти постави тапацир отстранувач на прицврстувачи автомобил лесен клешт ?

Алатка За Отстранување На Панелот НА Вратата ВИКАСКИ 12 Еез Автомобил авто тапацир клип клешти постави тапацир отстранувач на прицврстувачи

DEN 871.52

Пристапност
Залиха

Алатки За Поправка на автомобили : Изработен челичен материјал, издржлив и долг работен век Комплети За Алатки За Нега на автомобили : клештите се во согласност со различните спецификации на бравата и може да се користат за поправка на автомобилски светла, панели на вратите, рамки на вратите, прозорски рамки или ентериери на автомобили. Комплети За Поправка на автомобили : designономскиот дизајн на рачката спречува замор на рацете и лесен за држење и заштедува многу напор. Шрафцигери Со Пластична Тока за автомобил : Специјален дизајн на носот за кршење или кинење панели при откинување на сврзувањата. Автомобил Пластични Брава Шрафцигери : рачката е заштитена школка направена од полипропиленски материјал, што го прави удобно за употреба. Алатки За Поправка на автомобили : Изработен челичен материјал, издржлив и долг работен век. Комплети За Алатки За Нега на автомобили : клештите се во согласност со различните спецификации на бравата и може да се користат за поправка на автомобилски светла, панели на вратите, рамки на вратите, прозорски рамки или ентериери на автомобили. Комплети За Поправка на автомобили : designономскиот дизајн на рачката спречува замор на рацете и лесен за држење и заштедува многу напор. Шрафцигери Со Пластична Тока за автомобил : Специјален дизајн на носот за кршење или кинење панели при откинување на сврзувањата. Автомобил Пластични Брава Шрафцигери : рачката е заштитена школка направена од полипропиленски материјал, што го прави удобно за употреба. Список на пакети 12 х Карактеристики На Алатки За Поправка-Големина : 30,50Х2, 50Х2, 50см/ 11, 99Х0, 98Х0, 98ин. - Материјал : Полипропилен, Челик, Платно. - Специјален дизајн на носот за кршење или кинење на панели при поништување на соочувањата.

Параметри на производот

Слична стока