.

.

СУНЃЕРИ ЗУКЕЕМ 10 парчиња Магичен Сунѓер Гума За Бришење Карборунд Отстранување На Рѓа Четка За Чистење Бигор Чисто Триење За Тенџере За Готвење Кујнски Сунѓер Нан?

СУНЃЕРИ ЗУКЕЕМ 10 парчиња Магичен Сунѓер Гума За Бришење Карборунд Отстранување На Рѓа Четка За Чистење Бигор Чисто Триење За Тенџере

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Мекиот сунѓер што не се гребе со добра апсорпција на вода, погоден за чистење на лесни мрсни садови, брзо чистење без гребење Изработен од висок еластичен сунѓер, добри перформанси за апсорпција на вода. Можете да го исечете на мали парчиња за да ги исчистите мртвите агли. Може да се користи за чистење на славини од нерѓосувачки челик и алатки за Мелење.No важно е како да ја извртувате четката за сунѓер карборунд, нано сунѓерот може брзо да се врати во првобитната форма, доволно издржлив и не е лесен за кинење. Мекиот сунѓер што не се гребе со добра апсорпција на вода, погоден за чистење на лесни мрсни садови, брзо чистење без гребење. Изработен од висок еластичен сунѓер, добри перформанси за апсорпција на вода. Можете да го исечете на мали парчиња за да ги исчистите мртвите агли. Може да се користи за чистење на славини од нерѓосувачки челик и алатки за Мелење.

Параметри на производот

Слична стока