.

.

YEALINK UH34 USB Слушалки Со Микрофон ЗА КОМПЈУТЕР Лаптоп, 3.5 mm Слушалки Бучава Откажување&засилувач; Контрола На Јачината На Звукот, Тимови Сертифициран Работа Канцелари?

YEALINK UH34 USB Слушалки Со Микрофон ЗА КОМПЈУТЕР Лаптоп, 3.5 mm Слушалки Бучава Откажување&засилувач; Контрола На Јачината На Звукот, Тимови

DEN 720.00

Пристапност
Залиха

Висококвалитетно Аудио Искуство - Направено За повици и музика, Жичените Слушалки UH34 се опремени со звучник со висок сооднос сигнал-шум и независен дизајн на шуплината Пасивното откажување на бучавата создава побогат и појасен разговор со намален шум во позадина. Широка Компатибилност-Овластена од Тимовите На Мајкрософт и Зум, за да можете да изберете РЕКЛАМИ Или Тимови Верзија. Исто така, сертифициран За skype, Whatsapp и другите популарни услуги за гласовни повици преку интернет. Компатибилен Со Win8/Win10/XP, Или macos оперативен систем. Мала Тежина И Пренослив-Yealink Uh34 Слушалки е само 5 мл, без разлика во вашиот случај или торба, секогаш погодно. 3,5 мм ви овозможува да ги поврзете слушалките На Јелинк со вашиот личен уред, како ШТО е КОМПЈУТЕР или таблет, за да можете да работите или да слушате музика, радио, разговор, каде и да сте. Целодневна Удобност При Носење –Наменета За целодневна, секојдневна употреба со кадифени протеински кожни перничиња.

Параметри на производот

Слична стока