.

.

D&засилувач; D PowerDrive 1090-5M-249 Синхрони Тајмингот Појас, Гума,

D&засилувач; D PowerDrive 1090-5M-249 Синхрони Тајмингот Појас, Гума,

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Ремените ги надминуваат нивоата на објавени оценки на САД рма; тие се дизајнирани да настапат на идентично или повисоко ниво од сите други големи ремени На Производителот на САД од ист тип 1090-5М-249 Синхрони Тајминг Појас ОЕМ Дел Број 1090-5М-249 Појас Тип 5М Тајмингот појас. Технички Спецификации : (Инчи) (мм) Надворешен Обем 42.91 1090 Горна Ширина 9.80 249 Длабочина На Ременот 0.8 Материјал Неопренови Заб Профил 5М.Произведено Во Кина. Ремените ги надминуваат нивоата на објавени оценки на САД рма; тие се дизајнирани да настапат на идентично или повисоко ниво од сите други големи ремени На Производителот на САД од ист тип. 1090-5М-249 Синхрони Тајминг Појас ОЕМ Дел Број 1090-5М-249 Појас Тип 5М Тајмингот појас. Технички Спецификации : (Инчи) (мм) Надворешен Обем 42.91 1090 Горна Ширина 9.80 249 Длабочина На Ременот 0.8 Материјал Неопренови Заб Профил 5М.

Параметри на производот

Слична стока