.

.

Ykybhx сјајни нараквици со бисер на ланци Телефонски случај за Oppo Realme 5 со лента за рачен зглоб, Oppo Realme 5 Случајно сјајно виножито за девојчиња, силиконски мек tpu случај,

Ykybhx сјајни нараквици со бисер на ланци Телефонски случај за Oppo Realme 5 со лента за рачен зглоб, Oppo Realme 5 Случајно сјајно виножито

DEN 191.68

Пристапност
Залиха

Com Компатибилен модел : Случајот е компатибилен само со Oppo Realme 5 ✿material : Изработено од висококвалитетно меко TPU што е безбедно и заштитно, мала тежина што одговара на вашиот телефон совршено. Целосен дизајн за заштита го опфаќа секој агол на вашиот мобилен телефон, оптимално Заштита на вашиот мобилен телефон од гребнатини, прашина и измами. ✿ Дизајн : Дизајнот на ланецот на рачката на рачката на рачката на Pearl Love, го прави вашиот телефон да изгледа уникатен , и има прекрасен елегантен изглед. Дизајнот на ланецот на ленти за зглобот ви овозможува да спречите случајни капки и лизгање кога користите телефон со едната рака и да го заштитите вашиот телефон од гребнатини. - Хуманизиран дизајн : Флексибилните и меките материјали за TPU го олеснуваат инсталирањето или отстранувањето на случајот. Случајот е смислено дизајниран со прецизни исечоци на звучници, камера, аудио и други функционални порти за да можете да уживате во лесен и прецизен пристап до сите пристаништа и контроли на функционалност, без да го отстраните случајот на телефонот. ✿strong grip : Случајот е дизајниран за тенок профил, се чувствува мек и лесен за држење, нуди доволно зафат без да биде гломазен и лизгав. Исто така е отпорен на пот и отпорни на отпечатоци. Com Компатибилен модел : Случајот е компатибилен само со Oppo Realme 5. ✿material : Изработено од висококвалитетно меко TPU што е безбедно и заштитно, мала тежина што одговара на вашиот телефон совршено. Целосен дизајн за заштита го опфаќа секој агол на вашиот мобилен телефон, оптимално Заштита на вашиот мобилен телефон од гребнатини, прашина и измами. ✿ Дизајн : Дизајнот на ланецот на рачката на рачката на рачката на Pearl Love, го прави вашиот телефон да изгледа уникатен , и има прекрасен елегантен изглед. Дизајнот на ланецот на ленти за зглобот ви овозможува да спречите случајни капки и лизгање кога користите телефон со едната рака и да го заштитите вашиот телефон од гребнатини. - Хуманизиран дизајн : Флексибилните и меките материјали за TPU го олеснуваат инсталирањето или отстранувањето на случајот. Случајот е смислено дизајниран со прецизни исечоци на звучници, камера, аудио и други функционални порти за да можете да уживате во лесен и прецизен пристап до сите пристаништа и контроли на функционалност, без да го отстраните случајот на телефонот.

Параметри на производот

Compatibility:
The case is compatible with OPPO Realme 5
Color:
Pearl Chain
Heart Chain :
Horizontal Rainbow,Slanted Rainbow
Rainbow Chain:
Horizontal Rainbow,Slanted Rainbow
Mirror Flower:
Horizontal Rainbow,Slanted Rainbow
High Quality TPU:
The protective cover is made of high quality TPU silicone, this material has a high level of durability and dimensional stability, and is very soft and comfortable to hold .
Ultra Slim:
This ultra slim design cell phone case does not add bulk to your phone and keep the beauty of your device, is the optimum protection for your everyday life.
Optimal all-round protection:
the soft material reliably and safely protects against scratches, impacts, wear and all other everyday influences. The non-slip properties prevent the phone from slipping out of your hand. Raised edges protect your phone from scratches when you put it on, put it down or drop it from a small height.
Package:
1x protective cover. :
Слична стока