.

.

Трилисни LED Светла За Продавници Со Прилагодливи Панели Со Повеќе Позиции,Деформабилни LED Гаражни Тавански Светла 60W,360° Илуминатор Гараарехаус, Работилница, Подру?

Трилисни LED Светла За Продавници Со Прилагодливи Панели Со Повеќе Позиции,Деформабилни LED Гаражни Тавански Светла 60W,360°

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Надворешно Осветлување УНИКАТЕН ДИЗАЈН НА ПОВЕЌЕ ФУНКЦИИ ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ НА ГАРАЖА : 3 светлосни панели може да се прилагодат на гаражното светло за да се прошири опсегот на осветлување. Секое крило е прилагодливо за 90 степени и површина на светлосна покривка од 360°. Хуманизираното прилагодливо гаражно светло е погодно за сите видови гаражи, магацини, работилници, канцеларии за автомобили, подруми, продавници за автомобили итн. ГАРАЖНИ СВЕТЛА со ВИСОКА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ : сензорот За Движење Во Микробранова Печка е одличен, многу подобар од стандардните ir/Frenel сензори . Така, гаражата ќе светне кога возите ноќе и овој детектор е одличен. ДЕФОРМАБИЛНА ДИЗАЈНИРАНА СВЕТИЛКА : 3-те глави на алуминиумски лед панели можат да бидат деформирани. Тие можат да се преклопат до 90 степени, широко осветлената површина од 360 степени ќе ги задоволи вашите потреби. ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ : Лесен За Инсталирање И Многу Издржлив, Инсталацијата е лесна како навртување на сијалица. Сепак, таа е посветла од сијалицата. Надворешно Осветлување. УНИКАТЕН ДИЗАЈН НА ПОВЕЌЕ ФУНКЦИИ ЗА ОСВЕТЛУВАЊЕ НА ГАРАЖА : 3 светлосни панели може да се прилагодат на гаражното светло за да се прошири опсегот на осветлување. Секое крило е прилагодливо за 90 степени и површина на светлосна покривка од 360°. Хуманизираното прилагодливо гаражно светло е погодно за сите видови гаражи, магацини, работилници, канцеларии за автомобили, подруми, продавници за автомобили итн. ГАРАЖНИ СВЕТЛА со ВИСОКА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ : сензорот За Движење Во Микробранова Печка е одличен, многу подобар од стандардните ir/Frenel сензори . Така, гаражата ќе светне кога возите ноќе и овој детектор е одличен.

Параметри на производот

Слична стока